2018.01.21. 15:00 – Lángoló Gitárok

A cukiság vége - Itt a Touch Me Not friss dala, a Holnaptól

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

touch_me_not.jpg

Új EP-vel jelentkezik februárban a pop/metált játszó Touch Me Not, ami már nem is lesz annyira popos, ha lehet hinni a híreknek. A csapatba nemrég új gitáros érkezett, a zenekar pedig úgy döntött, szakít a cukisággal, és a friss anyagon veszélyesebb vizekre eveznek. Az anyagot felvezető Holnaptól című dalhoz klip is készült, amit mai premierünkben meg is nézhettek!   

A Touch Me Not énekesnője, Kucsera Lilla így beszélt a zenei világot érintő változásokról: 

Géczi Eszti távozása után, a helyére érkező Korbeák Norbival felborult a nemek egyensúlya, ami a hamarosan megjelenő EP anyagán is jól hallgató majd. Most, hogy a tesztoszteron átvette a hatalmat, nincs mit tenni, nem lehet már cuki metált játszani. A most debütáló új dal, a Holnaptól ennek zenei iránynak az első képviselője. A zenekar kísérleti metálként definiálja a szerzeményt, mivel hangzásban egy picit eltér a többi daltól, és súlyosabb breakdownok is helyet kaptak benne,  de összeségében biztosak vagyunk abban, hogy nem fogunk csalódást okozni a hamarosan megjelenő kislemezzel.

Az új dalban vendégeskedik a Lost Continent zenekarból ismert Bokodi Bálint, aki kérdés nélkül igent mondott felkérésükre. A duettről a gitáros, Varga László a következőket mondta:

A dal a férfi-nő, nappal-éjszaka pólusról szól egy életképtelen kapcsolat tükrében, melyhez úgy gondoltuk, hogy passzolnának a Bálint-féle scream-ek, így kiegészítve Lilla énekét.

A klipet a Svnseas frontembere, Kiss Peter John készítette a Sidelight Stúdióban, a smink Sophie Luter érdeme. Az új felállású Touch Me Not február 22-én debütál a Kuplungban. További információk a koncert Facebook-eseményén


premier pop rock metál videóklip új dal touch me not



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása