2018.01.21. 17:00 – Lángoló

Itt egy diszkós Zaporozsec-dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zaporozsec_3799.jpg

Február 16-án, Pixelek címmel jelenik meg a Zaporozsec második nagylemeze. Októberben már megmutattak két dalt a készülő anyagból (Kicsit még, Pixelek), most pedig itt mutatkozik be a legújabb, a Movie Star. 

Míg Mr. Gorsky-val leginkább az űrben a sci-fik világában kalandozhattunk, most szakítva a csillagokkal, sokkal inkább ösztönös, két lábbal a földön járó témákra számíthatunk. A lemez dalai színes képkockák, amiket külön-külön is élvezhetünk, de a zenekar elképzelése szerint a lemezt hallgatva megismerhetjük egy tizenéves srác életét az első szerelmi csalódástól, az útkereső kalandokon át, a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig.

Az előző lemezen már megszokott műfaji sokszínűség megmarad, de egy lendületesebb, rockosabb, táncolósabb hangulatot hoz a zenekar a rock, a funky, vagy épp a diszkó stílusában. A Movie Star épp egy olyan diszkóköntösbe bújtatott oldalát mutatja be a Zaporozsecnek, amit még sosem láthattunk. Ismerkedős, bárpultnál iszogatós, egyéjszakás kaland, mondja a zenekar. Megidézve egy pillanatra a Kispál és a Borz Etetés című dalát, azoknak a "nagyvadaknak" a bőrébe bújva, akik az éjszakában keresik áldozatukat. 

A Movie Star és a teljes lemez élőben először február 17-én, az Akvárium Klubban megrendezésre kerülő lemezbemutató koncerten lesz hallható.


pop rock hír zaporozsec



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása