2018.02.05. 11:53 – Nihil_AK

Új Tool-videó érkezik valamikor az év folyamán Dominic Hailstone rendezésében

Emellett gondolatok a semmittevés marketingjéről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tool_cover.jpg

Mára is van hírünk a Toollal kapcsolatban, mely szerint a többek között az Alien: Covenant speciális effektusaiért felelős Dominic Hailstone azt állítja, ő dolgozik a zenekar új videóklipjén, amely valamikor az év folyamán lát majd napvilágot.

Dominic Hailstone így mesélt a közös munkáról:

A Tool-nak készített videó valamikor az év folyamán érkezik. Adam Jones teljes alkotói szabadásot biztosított nekem, az egyetlen korlátozó tényező a költségvetés volt, és nagyon jól szórakoztunk az elkészítése közben. Az Alien: Covenanttól eltérően ezúttal a barátaimmal dolgoztam, néhányukkal tizenöt éve most először láttuk egymást. Igazán különleges volt.

Mindehhez csak annyit tennék hozzá, hogy érdemes lenne legalább brit tudósokkal tanulmányoztatni az általam a mai napon "A semmittevés marketingje" fantázianévre keresztelt reklámstratégiát, melynek lényege, hogy éveken keresztül ne csináljunk semmi érdemlegeset, így amikor végre úgy néz ki, hogy mégis, akkor a reggeli fin... kávézásunkról is tudósít majd az összes zenei sajtóorgánum, teljesen ingyen. Sokkal eredményesebb, mint a régi, snassz, "kétévente megírunk és felveszünk egy új lemezt, aztán turnén bemutatjuk azt" módszer, melynek hosszú távon az is hátránya, hogy a közönség viszonylag gyorsan megszokja a jót, és már a stabilan minőségi albumok esetén is stagnálásról, helyben topogásról kárálnak. Tanulhatnának belőle az Ivar Bjornsonhoz meg Ihsahnhoz hasonló, viszketeg lemezfosók!

A módszer kitűnően alkalmazható úgynevezett nagy visszatérések reklámozására is, egyetlen hátulütője, hogy csak viszonylag ismert zenekaroknál és előadóknál működik jól, mert ugye kit érdekel, mit nem csinál a cserzővarga harmadik inasa a máriaremetei garázsban a haverjaival. De mára talán ennyi elég is lesz erről a témáról. Ugyanitt zenei marketinges továbbképzés jó drágán, "Mindenhez is értünk" jeligére, részletek priviben! 


rock hír tool art rock új videó alien:covenant majd később dominic hailstone nahiszen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása