2018.02.08. 15:03 – Hirdetés

Csöndban’D akusztikus estek a szegedi Milleniumi Kávéházban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szervezok.jpg

Egy érdekes, új koncertsorozat indul Szegeden Csöndban’D néven, melynek koncepciója, hogy egy-egy este erejéig ismert magyar zenészek, frontemberek akusztikus köntösben értelmezik újra dalaikat. A résztvevők között olyan zenekarok, énekesek találhatók, mint Beck Zoli (30Y), a Maszkura és a Tücsökraj, Áron András "Apey", a Lóci Játszik, vagy a Dystopia. További információk a hajtás után! 

A szervezők, Darvasi Líviusz és Varga Kornél így mutatták be az akusztikus esteket: 

"Valószínűleg minden zenész életében eljön az a pillanat - ha csak egy percre is – mikor behúzná a kéziféket, elmerülne a gondolataiban és új távlatokat nyitna maga előtt. E távlatok között sétálgatva talán még ahhoz is kedvet kap, hogy újraértelmezze a dalait, új köntösbe öltöztesse őket és ezáltal maga is másképp szemlélődjön a világban.

Szegeden a Csöndban’D névre keresztelt koncertsorozat pontosan az ilyen alkotói pillanatoknak szeretne teret adni. A folyamatos fesztiválmenetelés és a különböző turnék monotonitásából kicsalogatva próbálja a zenészeket közelebb hozni a rajongóikhoz, továbbá működésük lényegéhez a már megírt, ezerszer eljátszott dalokhoz. Az akusztikus hangszerek és „tempo felezések” által megteremtve egy sokkal intimebb, exkluzívabb hangulatot.

Itt előkerülhetnek olyan szerzemények, amik máshol nem léphettek a reflektorfénybe és a már jól ismert slágerek is új formát ölthetnek. Bármi megtörténhet, ami egyformán maradandó élményt nyújt a közönségnek és az előadónak egyaránt. A Csöndban’D az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Programnak köszönhetően négy hónapon keresztül, különböző időpontokban fogja felsorakoztatni a hazai zenei életből ismert kisebb-nagyobb produkciókat vagy azok főhőseit zeneileg lecsupaszítva,újraértelmezve, egyszerűen, szerethetően! Tarts velük és lassulj le egy percre!"

További információk a Facebookon

csondband_programsor_a_sajto_reszere.jpg


hirdetés programajánló dystopia beck zoli nka akusztikus apey lóci játszik koncertsorozat csönband



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása