2018.04.18. 12:52 – Lángoló

Öt tetszőleges koncertre nyerhetsz jegyet az ötéves Barba Negra Trackkel és a tízéves Lángolóval

Egy hét múlva indul a szezon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

barba_negra_5_illusztracio.png

Április 27-én, azaz jövő hét péntekén nyit az idén ötödik születésnapját ünneplő Barba Negra Track. Hamarosan mindenki beveheti Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri koncerthelyszínét, ráadásul idén a jubileumi évhez méltó programkínálat várja a látogatókat, a The Dead Daisiestől az Ugly Kid Joe-n és a Stone Souron át egészen Joe Satrianiig. A Barba Negra Track és az idén tízéves Lángoló Gitárok jóvoltából alább öt olvasónk nyerhet jegyet az általa kiválasztott koncertre.

A Barba Negra Track idei szezonját a The Dead Daisies nyitja, akik legutóbb 2017-ben jártak Budapesten, akkor az A38-at töltötték meg. Mivel a klubkoncertről sokan lemaradtak, most pénteken a már közelgő fesztiválhangulatot megidézve pótolhatják be a nézők a lemaradást. A zenekarban olyan sokat bizonyított, legendás zenészek találhatók, mint John Corabi, a Mötley Crüe korábbi énekese, Marco Mendoza (többek között ex-Whitesnake, ex-Blue Murder, ex-Thin Lizzy, ex-Black Star Riders), Doug Aldrich (ex-DIO, ex-Whitesnake, ex-Lion stb.), David Lowy és Deen Castronovo (ex-Journey, ex-Bad English, Revolution Saints). A The Dead Daisies ráadásul nem sokkal a koncert előtt adja ki Burn It Down című legfrissebb albumát így szinte biztos, hogy ezúttal felfrissített produkcióval érkeznek, új élményt ígérve azoknak is, akik ott voltak a tavalyi bulin.

A The Dead Daisies koncertje csak az első a külföldi headlinerek sorában. Április 29-én a Barba Negra Trackben adja első magyarországi koncertjét a kilencvenes évek egyik legkedveltebb metálzenekara, az Ugly Kid Joe. A hosszú leállás után 2010 óta újra aktív amerikai banda az 1992-es America’s Least Wanted című sikerlemezének 25. évfordulóját ünnepelve érkezik hazánkba. Május 8-án az Ensiferum veszi be Tracket, majd június 16-án a Black Stone Cherry, 18-án pedig Shinedown szórakoztatja a rajongókat.

A legnagyobb durranás meg, akárhogy is nézzük, a Stone Sour június 25-i bulija lesz: a Slipknot énekeseként is ismert Corey Taylor zenekara saját jogán is a legnépszerűbb rockzenei előadók közé tartozik világszerte, ők is a Barba Negra Track színpadán debütálnak a magyar közönség előtt. Őket a nemzetközi nevek között egy igazi reagge nagyágyú, a Soja követi július 11-én, pár nappal később, július 23-án pedig  az instrumentális gitárzenék egyik legnagyobb alakja, a számos gitárhőst kinevelő Joe Satriani teszi tiszteletét Budapesten.

Augusztusban újabb igazi szupergrupp érkezik a Sons Of Apollo képében, melyben a progresszív rock és metal legnagyobb alakjai közül öten is megtalálhatók: a Dream Theater korábbi dobosa, Mike Portnoy, billentyűs kollégája, Derek Sherinian, valamint a Guns ’N Roses gitárosaként és szólóművészként is világhíró Ron „Bumblefoot” Thal, a Mr. Big basszusgitárosa, Billy Sheehan, és a veterán énekes, Jeff Scott Soto.  

A hazai felhozatal nem kevésbé impozáns, róluk a jövő héten lesz szó. Addig is jöjjön a játék!

Az ötéves Barba Negra Track öt tetszőlegesen kiválasztott koncertjére sorsolunk ki összesen öt belépőjegyet a játékosok között. A feladat egyszerű: oszd meg ezt a cikket a Facebook-idővonaladon, és / vagy írd meg alá kommentben, melyik koncerten szeretnél leginkább ott lenni az idei évadban! Ha jó fej vagy, boldog szülinapot is kívánhatsz a Barba Negra Tracknek. A játék április 26-án éjfélig tart, a nyerteseket a Lángoló Facebookján tesszük közzé. Jövő hétfőn jön az ajánló második része a Trackben idén fellépő magyar zenekarokkal.

További információk a Barba Negra weboldalán és Facebookján!


programajánló nyereményjáték joe satriani ensiferum jubileum ötödik ugly kid joe shinedown black stone cherry stone sour barba negra track soja the dead daisies sons of apollo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása