2018.05.18. 10:41 – dankógábor

Gróf Balázs rendezett klipet a Budapesten is fellépő Powerflónak + itt egy új Body Count-videó is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

powerflogrof.jpg

Gróf Balázs újabb videót rendezett egy amerikai rockzenekarnak. Az Obituary és a Red Fang után most a Powerflónak. A csapat ugye egy kvázi supergroup, mivel olyan tagok játszanak benne, mint Sen Dog énekes a Cypress Hillből, Roy Lozano gitáros a Downsetből, Christian Olde Wolbers basszusgitáros a Fear Factory régebbi felállásból vagy Billy Graziadei gitáros-énekes a Biohazardból. Utóbbi révén került Gróf Balázs a képbe, ugyanis rendezett klipet a Blind Myselfnek is, amit Tóth Gergő Blind Myself-énekes még valamikor 2009 környékén megmutatott Graziadeinek, aki már akkor eldöntötte, hogy kell neki egy ilyen klip. Aztán a Facebook segítségével Graziadei és Gróf folyamatosan kapcsolatban voltak, a sors pedig úgy hozta, hogy ez a zenekar nem a Biohazard, hanem a Powerflo lett. Akik ráadásul június 17-én fellépnek a Budapest Parkban, ahol a Body Count vendégeként teszik tiszteletüket. Itt a videó, de alatta még van más is:

A Body Count is pont csütörtökön hozott ki gyilkolászós videót, ahhoz a dalhoz, amiben Max Cavalera is szerepel, úgyhogy bónuszként ezt is meg lehet nézni:


hír gróf balázs body count powerflo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása