2018.05.24. 18:40 – dankógábor

Kifinomult szeppuku - Itt egy új Tej-dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tej_live.jpg

Csupán nyolc hónapja, hogy megjelent a Tej első nagylemeze, de a zenekar annyira lendületbe jött, hogy máris itt egy új dal, amit a tervek szerint, csaknem az első album évfordulóján, októberben újabb nagylemez követ. Addig viszont még van pár hónap, de legalább itt az Intő jel, amihez klip is készült. Pálinkás Tamás frontember elmondta, hogy

a dal egy kifinomult szeppuku elkövetéséről szól. Egyfajta reakció a világra.

A klipről pedig ezt:

A felvételek egy része a kőbányai Vasló Kft. vastelepén forgott, ahol a stáb felépített egy rakétát. Zoltán Áront kértük fél szereplőnek, aki többek között a Vígszínház tagja és igen remek munkát végzett, ráérzett a világvége hangulatra. A rendező-operatőr Horváth András/ volt a Popup Filmtől.

A dal felvételei a velencei Kakadu Stúdióban zajlott, ami a zenekar hazistúdioja. A keverést és mastert Dorozsmai Gergely készítette a Tom-Tom Stúdióban. Pálinkás még azt mondta, hogy ezen kívül is van már kész pár szám, az egyik ezek közül egy hatperces progrock dal, a másik meg egy háromperces stoner punk szám. És persze jó pár táncdal. Alább a dal és a videó, élőben pedig legközelebb az A38 tetőteraszán lehet majd látni őket a Mamelons társaságában. (Nyitókép: Erdőcs Kati)

Plusz játék!

Keresd meg a Type O Negative-logót a klipben! A leggyorsabb kommentelő nyer egy páros belépőt a koncertre.


premier pop hír tej subpop



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása