2018.06.01. 14:45 – Lángoló

Jövő szerdán startol az Open Road Fest

Nyerj páros belépőt a fesztivál szombati napjára!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

apocnew17.jpg

Sok ezer motor veszi az irányt Alsóörs felé, hiszen június 6-án kezdetét veszi a 19. Harley-Davidson Open Road Fest. Egy gyors felmérés szerint a fesztiválozók nagyjából 1 millió kilométert tesznek meg a kapuig, a Balaton partját meghódító vasparipák pedig összesen több mint 9000 tonnát nyomnak majd. A fesztivál apropóján hazánkba látogat az Apocalyptica és a Canned Head, színpadra lép a hazai élvonal, motoros és lovas kaszkadőrök kápráztatják majd el az összegyűlteket. A legszerencsésebbek egy felejthetetlen leutazással, vagy akár egy saját Harley-val is gazdagabbak lehetnek, a Lángoló Gitárok olvasói pedig a ma induló nyereményjátékban egy páros napijegyet nyerhetnek a fesztivál szombati napjára. További infók és játék a hajtás után! 

Idén sem unatkoznak majd azok, akik úgy döntenek, részt vesznek a legnagyobb hazai motoros és zenei fesztiválon. A legszerencsésebbek akár már a leutazásnál hatalmas élménnyel gazdagodhatnak, hiszen a Tankcsapda két fenegyereke, Fejes Tomi és Sidi két fesztiválozót elfuvaroz az Open Road Fest kapujáig. De azok sem panaszkodhatnak majd, akik a rendezvény alatt sem szívesen szállnak le a motor nyergéből. A szervezők két izgalmas vezetett túrával készülnek, június 9-én pedig ismét elözönlik a Balaton partot a vasparipák, a már hagyományosnak számító motoros felvonulás során.

A nappali pörgésről többek között a lovas show-val készülő Rodeo Team, a fizika törvényeit meghazudtoló Gravity Academy, a nyaktörő mutatványok mesterei, Erdős Csabi és Angyal Zoli, és a levegő ura, Veres Zoli gondoskodik majd. De idén is lesz jótékonysági Kids Race futam a legkisebbek főszereplésével és Gáborecz István is készül egy nagy dobással: a tavaly kifaragott motor mellé egy motorost készít majd.

A fülledt esti hangulatot olyan külföldi fellépők fokozzák majd, mint az Apocalyptica (FIN), a Canned Heat (USA), a The New Roses (DE), de színpadra lép többek között a Tankcsapda, a Leander Kills, a Paddy and the Rats, a Zorall, a USEME és a Fish!, de a blues és retro szerelmesei is örülhetnek. Sőt, idén a vasparipák közé a Zenevonat is berobog majd az LGT sztárjaival.

A szervezők idén is nagy ígéretet tettek: 2018-ban is gazdára talál egy eredeti Harley-Davidson Street Rod. A nyereményjáték már javában folyik, de még bárki bátran becsatlakozhat. A jelszó ezúttal is ennyi: mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol. S habár Fortuna nem foghat kézen mindenkit, az biztos, hogy a 19. Harley-Davidson Open Road Fest idén is óriásit szól majd.

Most pedig jöjjön a játék, amelyben a szombati nap főzenekarával kapcsolatban teszünk fel egy könnyű kérdést. 

Mi a beceneve az Apocalyptica tavaly visszatért alapító csellósának, Antero Manninennek? 

A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu címre várjuk, Lángoló-Open Road Fest-játék tárgyú e-mailben, június 3-án, vasárnap éjfélig. Hétfő reggel sorsolunk, a nyertest közvetlenül utána e-mailben értesítjük. Nem sértődünk meg, ha megosztod ezt a cikket a Facebook-idővonaladon, de persze ez nem kötelező. A játék résztvevőinek e-mail címét a sorsolás után azonnal töröljük a levelezőrendszerünkből. Várjuk a megfejtéseket.  

További infók az Open Road Fest weboldalán és Facebookján!  


ajánló fesztivál hír tankcsapda alsóörs nyereményjáték apocalyptica canned heat open road fest leander kills the new roses



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása