2018.07.03. 09:24 – dankógábor

Tessék megnézni képeken a kiváló Alice In Chains-koncertet!

Lángoló Galéria

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nyolc és fél évvel ezelőtt ezt írtam az első magyarországi Alice In Chains-koncertről:

Szóval minden volt, ami egy ilyen sztárzenekarnál lenni szokott, teljesen profi volt az egész. Csak az a fránya kis plusz hiányzott az estéből, ami miatt teljesen átszellemülve, könnyes szemmel lehetett volna élvezni a dalokat, és nem csak úgy távozni másfél óra után csarnokból, hogy igen, láttam megint egy klassz koncertet. Hogy ez a plusz Layne Staleyt jelenti-e, azt már soha az életben nem fogjuk megtudni.

A második magyarországi Alice In Chains-koncert után pedig azt írom, hogy ugyan Staley örökké hiányozni fog, de William DuVall amennyire csak lehet, átvette a helyét. Már nem volt az az érzésem, hogy ő csak vokalista a gitáros-énekes Jerry Cantrell mellett, most már egyértelműen ő az Alice In Chains frontembere. Ezen kívül mit hallhattunk még ezen a picit halk koncerten? 17 kiváló, de minimum jó dalt egy szimpatikus zenekartól, plusz a Would? című szerzeményt, ami mindenféle pozitív jelzőn felül áll. A csajom írta le legjobban az egészet:

Ennyi boldog középkorú embert én még nem láttam koncerten.

És akkor most tessék betenni bármelyik Alice In Chains-lemezt, miközben a fenti képeket nézegetitek!


hír alice in chains



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása