2018.07.04. 19:00 – Gnosis

Precízebb karcolások és tudatosabb harapások, de a balhé a régi… - Mámor EP-premier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

massz-for-press-a38.jpg

Massza már a tavasz, itt tombol a nyár és bizony eljöttek a mámoros esték. Mi lenne ehhez a legjobb aláfestőzene, ha nem a Massza zenekar legújabb EP-je. Kattintás után minden kiderül a háromszámos kislemezről. Vigyázat, premier!

A lemez két vadonatúj és egy koncerteken már jól bejáratott, de lemezre még nem került dalt tartalmaz, ami a Mámor címet kapta az EP első száma után. Ezt követi a Szomjúság majd zárásnak az Egyéniség.


Mindhárom dal nekem egy sokkal érettebb és átgondoltabb zenekart mutat be a nagylemezhez képest, ezt értem a szövegvilágra, hangzásra, és a "feelingre". Egyiknél sincs olyan érzésem, hogy ezen még kellett volna csiszolni, vagy, hogy kellett volna még ilyen-olyan plusz rész. Ez a három dal így teljes. - Bánhegyi Tamás (gitár)


A Mámor szerintem a Massza eddigi legérettebb dala, és habár a szöveg külső segítséggel született, teljesen leírja számomra az elmúlt egy év állapotait. - Müller Máté (dob)

 


A Szomjúság 2018-as Ossian - Sörivó Dal, csak sokkal jobb. Bocs, Paksi Bandi! - Horváth Gergely Ambrus (billentyű)

 


Nem csak a fa de az egyéniség... Az Egyéniség egy lassan 10 éves dal, ami a legkiforratlanabb volt. Ehhez képest összejött belőle egy atmoszferikus szépen építkező fél-akusztikus szám, ami az első ilyen alkotásunk. - Szamosközi Zoltán (vokál / basszusgitár)

 


A Massza nagylemezén jól hallani, hogy még zajlott az útkeresés. Mindenki beletette a saját ízlését, tehetségét, tudását, klassz anyag lett, viszont hiányzott egyfajta egység, mindegyik szám egy kicsit más volt. Azonban már akkor is volt 2-3 olyan dal, ami előremutatóbb volt a többinél. Az elmúlt évben, a sok próbának és fellépéseknek köszönhetően, ők is ráéreztek erre és Horváth Gergely Ambrus billentyű hangjaival (aki május óta a zenekar hivatalos tagja) fűszerezve megszületett ez a három dal. Úgy gondolom, ezen az úton haladva egy remek nagylemez készülhet jövő tavaszra. - Szabó Domokos Balázs (menedzser)

 

 

Korábbi videó és teljes lemez:


lemezpremier Massza



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása