2018.07.10. 18:08 – Lángoló

Partizós hétvége, Hangácsi Márton és Magashegyi Undeground a Budapest Parkban – Heti Park

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hangacsi_marton.jpg

Ezúttal elsősorban a partyzni vágyók számára szolgálunk jó hírekkel, hiszen a hét péntekén a harmadik születésnapját ünneplő Lithium Night várja mindazokat, akik a kilencvenes és kétezres évek legnépszerűbb rock/alternatív/punk dalaira szeretnének bulizni, szombaton pedig az I Love 2000’s sorozat legújabb fejezete várja a Budapest Parkba látogatókat, felidézve a Budapest Parádék hőskorszakának hangulatát. Rákövetkező hétfőn Hangácsi Márton játszik a Nagyszünetben, jövő szerdán pedig a Magashegyi Underground és az Elefánt veszi birtoka a színpadot. Részletes ajánló a hajtás után!

Július 13, péntek – 3 éves a Lithium Night

Harmadik születésnapját ünnepli pénteken a főváros egyik, ha nem a legnépszerűbb alternatív bulisorozata. A szervezők nagyszabású születésnapra készülnek, és minden okuk megvan erre, hiszen ezen a pénteken még koncert sem lesz a Parkban, azaz már este 9-től indulhat az szórakozás, hol máshol, mint a nagy tánctéren, amely – remélik - még kicsi is lesz ezen az estén.

Akiktől biztosan várható néhány dal az este folyamán: Green Day / Nirvana / Limp Bizkit / Linkin Park / Fall Out Boy / Blink-182 / Offspring / Red Hot Chili Peppers / Sum 41 / System Of A Down / Good Charlotte / My Chemical Romance / Panic! At The Disco / Papa Roach / Rise Against / Hollywood Undead / Architects / Billy Talent / Slipknot / Bring Me The Horizon / Rage Against The Machine / Avenged Sevenfold / A Day To Remember. Ha valamit hiányolnátok, az eventben lehet dalt is kérni, hiszen most a dupla műsoridő okán most sok minden belefér majd az estébe.

Július 14, szombat – I Love 2000's ✘ Budapest Park

Az I Love 2000’s igazi időutazást kínál szombatra, aznap este ugyanis a kétezres évek bulikultúrájának kultikus himnuszai várják a közönséget. Az igazi E-klub és Budapest Parádé életérzését öt külföldi nagyágyú garantálja, érdemes felkészülni a maximális hangulatra, és arra, hogy senki sem bírja ki majd tánc nélkül. Pláne, hogy az éjjel nem ér véget, ugyanis az afterpartyn tovább folytatódik a korszak házibuli hangulata, olyan közreműködőkkel, mint Dj Dominique, Erős vs. Spigiboy, Náksi, Dance4Ever, Spy The Ghost, Dj Szatmári, Peat Jr., Dj Thomx, Dj Tégla, UBC, Tommy B. és Tape x Adam.

A bulijegyed 22 óra után a Budapest Park egész területén érvényes, tehát ha Parkon belül több helyszínen megy egyszerre a party, egy jeggyel mindegyiket látogathatod!

Július 16, hétfő – Hangácsi Márton

Hangácsi Márton saját maga egyengeti pályáját, belekóstolva az utcazenélésbe is – 2012-ben például a Veszprémi Utcazene Fesztivál például szakmai díjjal jutalmazta. Különleges orgánumával, dallamos gitárjátékával és a pedálok, főként a looper jótékony használatával olyan őszinte, igényes, egyedi előadásmódot alakított ki, ami kimagasló az utcazenészek világában. A szólóban igencsak nagy sikereket elérő művész tavaly májusban jelentette meg Ed Sheerant idéző, rádióbarátabb lemezét My True Fairy Tale címmel – azóta ezzel a tündérmesével járja az országot.

Június 18, hétfő – Magashegyi Underground / Elefánt

A több mint egy évtizede aktív Magashegyi Underground zenekar a Szeplős váll és Anglia című dalokkal robbant be a köztudatba, amik végül 2010-es debütálásukon, az Ezer Erdőn kaptak helyet. A végtelenül bájos, elbűvölő, a hazai szcénában egyedülálló négyes azóta is a klubok és fesztiválok egyik kedvence. Az estére ráadásul ráerősít az Elefánt is - a hol gipsy-punk, hol pszichedelikus, hol elektronikus műfaji elemekből építkező zenéjükkel a budapesti underground egyik legfontosabb zenekarává nőtték ki magukat. Július 18-án tehát egy igazán ütős páros veszi be a Budapest Park színpadát. A koncerttel kapcsolatos játékunkra még lehet jelentkezni pénteken éjfélig – csak egy kérdésre kell válaszolni a páros belépőért!

További információk és programok a Budapest Park weboldalán és Facebookján


programajánló elefánt magashegyi underground budapest park hangácsi márton heti park lithium night i love 2000s



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása