2018.08.06. 09:13 – dankógábor

Itt a High On Fire-koronázta metálfesztivál beosztása + játssz páros belépőért!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nagy öröm a High On Fire-rajongóknak, hogy bő 15 év után ismét klubkoncertet ad Magyarországon a High On Fire. Ráadásul ez lesz az első Budapesten, mert ugyan már jártak a Metallica előtt a fővárosban, önállóan még soha. Márpedig a High On Fire klubban az igazi, szóval aki csak kicsit is bírja az olyan zenekarokat, mint a Motörhead, a Slayer, a Venom, Black Sabbath, mindez jó nagy adag sludge-dzsal leöntve, ott a helye augusztus 12-én a Dürer kertben. Persze elég szeretni a kiváló High On Fire-t is magában, hogy jól érezzük magunkat. Ráadásul lesz még velük pár zenekar, ami egyenesen kéttermes fesztivált varázsol a buliból. Jön az olasz The Secret, akik a black metallal, grindcore-ral keverik a crust punkot. Ennél némileg könnyedebb a svéd Victims, akik d-beatben csapják majd szét a közönséget. Hogy legyen tiszta black metal is, jön Amerikából a Pillorian. A női énekes pszichedelikus doomot képviseli majd a Brume szintén az USA-ból, és szintén nővel, szintén doommal, de az okkult rockosabb fajtával jön Svédországból a Spiral Skies. Szóval erre lehet tőlünk páros jegyet nyerni az alábbi, időbeosztást is tartalmazó plakát alatt.

purci_dance_party_vol_ii_running_order_1.jpg

JÁTÉK

PDP-játék tárggyal tessék a jatek@langologitarok.hu címre elküldeni, hogy mi lesz a High On Fire soron következő lemezének a címe, és páros belépőt nyerhetsz a bulira. A nyertest e-mailben értesítjük. Az e-maileket a játék lezárultával töröljük a rendszerből.


játék high on fire



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása