2018.08.07. 10:41 – Lángoló

Megvan a DreherFeszt Felfedező négy biztos döntőse, elindult a szavazás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Július végén lezárult a DreherFeszt Felfedező, a Dreher és a Lángoló Gitárok tehetségkutatójának jelentkezési szakasza, majd a zsűri végighallgatta mind a 117 pályázott zenekart, hogy kiválassza azt a négyet, akik egyből bejutnak a szeptember 1-i döntőbe. 

  • Down For Whatever
  • Beatkoho
  • The Palace
  • Úrfi

A zsűri ezen kívül, a játékszabályzatnak megfelelően kiválasztott még négy zenekart, akik közül egyet a közönségszavazás juttat a döntőbe. Alább olvasható a négy zenekar, a nevükre kattintva pedig le is lehet adni a szavazatot:

Szavazni augusztus 26-án éjfélig lehet, másnap pedig kihirdetjük a DreherFeszt Felfedező végleges indulóinak listáját, akik szeptember 1-én élőben mutatják majd meg tudásukat a zsűri előtt, és esélyük lesz megnyerni a díjak egyikét.

(Megjegyzés: a szavazós körben korábban a Red Swamp neve szerepelt, de ők technikai okokból nem tudják vállalni az esetleges szereplést.)


felfedező dreherfeszt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása