2018.08.23. 08:54 – dankógábor

A drogok miatt széthullott Majka és Curtis párosa

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Már korábban is lehetett arról pletykákat hallani, hogy a Majoros "Majka" Péter mellől ismert Széki "Curtis" Attila nem él túlzottan józan életet, de a SZIN-en mindezt magától Majkától került ki a nyilvánosságra. A szegedi fellépésen a rapper kénytelen volt elmondani, hogy azért lép fel egyedül, mert már nem tud együtt dolgozni Curtisszel, méghozzá annak drogproblémái miatt. Magát a fellépést is le kellett volna mondani, ha Curtisen múlik, Majka viszont végül bevállalta egyedül, majd másnap egy facebookos bejegyzésben tálalt ki teljes részletességgel. Leírja, hogy öt éve küzd társa függőségével, és mindent megpróbált, hogy visszaterelje a józan útra, de ez nem jött össze, így most nagy fájdalommal tudomásul kell vennie, hogy gyakorlatilag egy családtagját veszítette el a drog miatt. 

Együtt olyanok voltunk, mint két csibész gyerek , akik az imádott lakótelepről feljutottak a felhőkarcolók tetejére, és most ott randalíroznak, ahol és ahova senki nem várta őket!!! Csak közben történt valami, ami úgy néz ki hatalmasabb erő, mint minden együtt megèlt jó!

- írja Majka. Maga az írás egy végső pofonnak tűnik, a végén le is írja, hogy mindenki mellette áll továbbra is, és erőt, kitartást kívánnak neki, szeretik nagyon, annak ellenére is, hogy 19 család megélhetését tette kockára a függőségével. 

A bejegyzés alatti kommentekben egyébként Majka kap hideget meleget. Egyik részük azon háborog, hogy ha tényleg a barátja lett volna, akkor nem teregeti ki a magánjellegű problémát, a másik pedig tiszteli Maját, amiért ki mert állni ezzel a nyilvánosság elé.

Arról nincsenek információk, hogy a közösen meghirdetett koncertekkel mi lesz, köztük a szeptember 22-i, már telt házas Budapest Park-os fellépéssel.

FRISSÍTÉS:

Curtis egy szűkszavú, de célozgatós közleményben reagált Majka írására:

A hír igaz!
Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete!
Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok,jönnek az új dalok úgyan úgy
Lehet itt a másikra köpködni de mindenkinek meg van a keresztje és MINDENKINEK MEG VAN A DROGJA!
De én megmaradok úriember...
Szép 8 év volt!sok sikert a csapatnak!


majka curtis



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása