2018.08.29. 12:06 – Lángoló Gitárok

Dallamképek kiállítás, valamint a két sold out hete – Heti Park

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

quimby_01.jpgEzen a héten nyílik meg a Quimby dalaihoz kapcsolódó Dallamképek kiállítás a Budapest Park Pop-up Galériájában. A Quimby szeptember 7-ei nyárbúcsúztató koncertjéig megtekinthető tárlaton kilenc fiatal, progresszív grafikus formálta képekké a zenekar egyes dalait. A képekre már licitálhattok a Vatera oldalán, a befolyt összeget teljes egészében a hallássérülteket segítő Jel Alapítvány munkájának támogatására ajánlották fel a szervezők. A kiállítás mellett ezen a héten a hazai élvonal teszi tiszteletét a Parkban, akik közül a Kowalsky meg a Vega, és a Halott Pénz koncertjére már hetek óta minden jegy elkelt. Rajtuk kívül a következő pár napban lesz Leander Kills, Áron András „Apey” szólóban a Nagyszünetben, Pöttömkert, és persze Kertmozi, ahol ezúttal egy pár évvel ezelőtt bemutatott Woody Allen-film kerül terítékre. Heti programajánlónk a hajtás után!

Augusztus 30 és szeptember 7 között - Dallamképek – Budapest Park, Pop-up Galéria

A Quimby ebben az évben a legkülönfélébb játszótereket próbálja ki koncertjei során: hallhattuk őket szimfonikus zenekarral, cirkuszi artistákkal, most pedig képként köszönnek vissza jól ismert dalaik. De milyen lenne egy dal, ha nem a hangszerek keltenék életre, hanem a színek és a formák? A Budapest Park felkérésére ugyanis kilenc fiatal grafikus illesztette képre a zenekar egy-egy számát, nekik köszönhetően így most azok is megismerhetik őket, akik sosem hallhatták azokat, a rajongók pedig úgy találkozhatnak az ismert dallamokkal, ahogy még sosem látták őket. A kiállítás augusztus 30-án nyílik, és egészen szeptember 7-ig, a Quimby nyárzáró koncertjéig megtekinthető. A Dallamképeket a Retro Kertben találjátok, a bejárattól jobbra lévő domb mögötti területen.

Nyitva tartás (aznapi koncertjeggyel látogatható):

2018.08.30. 18:00 - 23:00 Leander Kills

2018.08.31. 17:00 - 23:00 Kowalsky meg a Vega

2018.09.01. 17:00 - 23:00 Halott Pénz

2018.09.06. 18:00 - 23:00 Fish! vs Supernem Bandaháború

2018.09.07. 18:00 - 23:00 Quimby

Felkért művészek: Biacsics Renáta, Csató Csenge, Csordás Levente, Jámbor Évi, Kalászi Benjámin, Lovrity Anna Kata, Moravszki Kata, Szabó Zsófi és Szurcsik Erika.

Augusztus 30, csütörtök - Leander Kills, vendég: Tenside (D)

Ismét metálbuli a Parkban! A Leander Rising vége felé közeledve Köteles Leander új formációval kezdte újra a munkát. Bár a műfaj, amiben utaznak, közel sem mainstream, ennek ellenére bejutottak az idei Eurovízió-előválogatóba, a Dalba, ahol egészen a döntőig meneteltek. A jelenkor egyik legnépszerűbb magyar metálzenekarától minőségi zúzás várható a Budapest Park színpadán is.

A koncert után Szeresd a Trashem Bébi - #Uccabál hajnalig.

Augusztus 31, péntek - SOLD OUT - Kowalsky Meg a Vega

15 éves jubileumát ünnepli idén a Kowalsky Meg A Vega. 2003-as Pimasz Grimasz című albumuk óta sok változáson esett át a zenekar, ám közvetlen dalszövegeik, őszinteségük és a közönségükkel való különleges kapcsolatuk ugyanaz maradt, amit mit sem illusztrál jobban, mint hogy hetek óta nem lehet jegyet kapni a koncertre. Magyarország egyik legkedveltebb koncertzenekara tavaly jelentette meg Kilenc című duplalemezét, így bőven lesz mit ünnepelni augusztus 31-én a Budapest Parkban. A jubileumi koncert után ismét szabadtéri medencés buli pálmafákkal, flamingókkal, azaz HERZ ≡ Beach Party x Open Air x Park.

Szeptember 1, szombat - SOLD OUT! Halott Pénz, vendég: Mongooz and the Magnet

Az elmúlt évek egyik hazai sikertörténete, milyen messzire jutott a Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult Halott Pénz, akik mára többszörös Fonogram-díjas hiphop formációvá, Magyarország egyik legkelendőbb nagyszínpados produkciójává váltak. Az aréna- és fesztiválturné után most szombaton a csapat visszatér a Budapest Parkba egy nyárzáró koncert erejéig, amelyre szintén minden jegy elkelt. A koncert után sem ér véget persze a szombat este, hiszen jön a PressPlay – The Videodisco aktuális bulija.

Szeptember 2, vasárnap - Pöttömkert // PASO karibi koncert

Szeptember első vasárnapján, ahogy ilyenkor mindig, ismét a gyerekeké és a családoké a Park. A szokásos programok mellett ezúttal is különleges színpadi produkciók várják a közönséget, köztük a PASO Karibi gyerekkoncertje, ami kifejezetten kuriózumnak tekinthető.

A nap színpadi programja.

10:15-11:00 Nyárbúcsúztató Kerekítő mondókás móka

11:00-11:45 PASO Karibi gyerekkoncert

12:15-12:45 Mese több szólamban: Kayamar zenés játéka

12:45-13:15 CSOPA interaktív bemutató

13:30-14:15 Batyuszínház és a Holdvilág Kamaraszínház - Lány a sárkányhajóban (viking mese)

A rendezvény befogadóképessége 4000 fő szeptemberben. A maximális létszám elérését követően, a távozó látogatók után tudunk csak újabb vendégeket beengedni. Hogy az 5-10 perces várakozási idő is kellemesen teljen, a kapu előtt létesített foglalkoztató, illetve aszfaltkréták díjmentesen használhatók.

Szeptember 3, hétfő - Nagyszünet - Áron András 'Apey' akusztik - Nagyszünet

Áron András ’Apey’ neve valószínűleg kevesek számára cseng ismeretlenül. Olyan zenekari formációkból ismerhetjük már, mint az Apey & the Pea, Trillion vagy az egykori Neck Sprain. Ezen az estén az Apey & the Pea hangzására jellemző erőteljes, „gonosz” riffekkel szemben a lágyabb dallamok dominálnak, a kifejező szövegek mellett minden egyes dalnak saját története van.

Szeptember 4, kedd - Blue Jasmine - Nagyszünet Kertmozi a Sony Movie Channellel

A Nagyszünet kertmoziban jövő kedden Woody Allen 2013-ban bemutatott drámájat, a Blue Jasmine-t nézhetitek meg, a főszerepben olyan művészekkel, mint Cate Blanchett, Alec Baldwin, vagy Peter Sarsgaard. Jasmine előkelő New York-i társasági hölgy. Az élete azonban összeomlik, a házassága is tönkremegy. Miután képtelen megbékélni a helyzettel, felveszi a kapcsolatot az elhidegült testvérével, a San Franciscóban élő Gingerrel. Hozzá költözik, amíg összeszedi magát. Jasmine megpróbálja leküzdeni az őt kísértő emlékeket, ám egyre mélyebbre süllyed a depresszióba. Bár az arisztokrata viselkedését megőrizi, érzelmileg teljesen labilissá válik. Mindenkinek elrontja az életét, legfőképp a saját magáét.

További információk és programok a Budapest Park weboldalán és Facebookján


programajánló koncert kiállítás képzőművészet szponzoráció quimby kowalsky meg a vega paso kertmozi apey halott pénz budapest park pöttömkert áron andrás heti park dallamképek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása