2018.09.08. 12:10 – Nihil_AK

Nothingness of Being - Új dal a Hate Eternaltól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hateeternalsept2018promo_638.jpg

Új dallal jelentkezett a Hate Eternal. Az ipari mennyiségű szőnyeglábdobot és szűkített kvintet tartalmazó death metal legmegbízhatóbb szállítója, Erik Rutan végre talált magának annyi szabadidőt a producerkedés mellett, hogy összepakoljon kilenc új számot egy albumra, és ha a többi is olyan lesz, mint az eddig nyilvánosságra hozottak, akkor nincs ok az aggodalomra, bár nem túlságosan életszerű elképzelni azt a helyzetet, amikor valaki komolyan aggódik egy hamarosan megjelenő death metal lemez minősége miatt.

Erik Rutan úgy nyilatkozott, hogy évek óta szeretett volna sötétebb és súlyosabb elemeket adni a zenekar hangzásához, és az október 26-án megjelenő Upon Desolate Sands albumon ezt végre meg is tudta valósítani.
Néhány dalban - mint például a most közzétett Nothingness of Being - a korábbiaknál lejjeb hangolták a gitárokat, ennek köszönhetően új nézőpontból tudtak közelíteni a dalszerzéshez, ami a korábbiaknál
változatosabb érzelmek kifejezét tette lehetővé. Kíváncsian várjuk a végeredményt, addig lehet ismerkedni
a két eddig nyilvánosságra hozott dallal.


hír death metal új dal hate eternal erik rutan



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása