2018.09.13. 10:30 – dankógábor

Ozzy nem érezte jól magát a Black Sabbath búcsúturnéján

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ugyan korábban is pedzegették a Black Sabbath-tagok, hogy gyakorlatilag semmi kapcsolat nem volt köztük a legutóbbi turnék alkalmával, most Ozzy Osbourne rátett egy jó nagy lapáttal. A szólóban is búcsúzkodó énekes azt nyilatkozta, hogy 

Nem éreztem jól magam a turnén. Kilenc vagy tíz évet voltam annak idején a Sabbath tagja, de utána több mint 30 évet nélkülük töltöttem. Velük csak egy énekes vagyok, önállóan meg azt csinálok, amit akarok. Nem nézték jó szemmel, hogy én Ozzy vagyok. De fogalmam sincs hogy ki más lehetnék!?

Szóval ez alapján annyira nem meglepő, hogy nem igazán beszélnek arról, hogy lesznek még Black Sabbath-koncertek a jövőben. Ozzy egyébként jövőre folytatja a búcsúturnéját, ami sajnos nem ér a közelünkbe, minimum Németországig kell menni érte.

 


ozzy osbourne



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása