2018.10.01. 11:00 – Lángoló Gitárok

Kérlekszépen - Új videó a Junkie Jack Flashtől

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jjf_balvin_dsc9523.jpg

Ordenáré bulizásba csábítja a közönséget a pécsi Junkie Jack Flash, kész lényekkel, ragadó parkettával, ahogyan kell. Pető Szabi és csapata nemcsak a rockzene nyers és koszos ősforrásaiból merít, de zabolátlan őserejét is birtokolja, a srácok muníciója tehát elvileg a végtelenségig elég - csak bírják a rakkenroll-életformát is szuflával! Márpedig bírják, és két és fél perc alatt intézik el magukat a kamerák előtt, mindezzel vizuálisan is aláfestve legújabb „partyhimnuszuk” hangulatát.

A zenekar frontembere, Pető Szabi így mutatta be az új dalt, és a hozzá készült videót:

Maga a dal arról szól, hogy valaki nagyon el akar ráncigálni az évezred partijából máshová, te pedig próbálod marasztalni. Hisz kinek ne lenne szüksége a világ legjobb bulikájára? A trekket Horváth "Barnsz " Barnabás rögzítette a próbatermünkben, az utómunkát pedig Takács Zoltán Jappánnak köszönhetjük. Legutóbbi Bomba című dalunk remixét is ők csinálták, így ki akartuk próbálni mi lesz a vége, ha komolyabban összeülünk.

 A videón már nem gondolkoztunk sokat. Bezártuk magunkat egy irodába, Kálocz Tomi, Fekete Gyula, meg a dzsankik. Italozás, bulizás, nagybanlevés. Egyszer csak reggel lett és kész volt.

A ti dolgotok már csak annyi, hogy megnézzétek, milyen lett.  

A Junkie Jack Flash október 4-én lép fel az Ellátóházban a HolyChicks társaságában. További információk a zenekar Facebookján!

A posztot a Hangfoglaló Program keretében az NKA támogatta

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier pécs rock hír rockandroll junkie jack flash videópremier #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása