2018.10.20. 23:58 – dankógábor

A Wellhello háttércsapatának másik része kitart a duó mellett

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

wellhelloduo.jpg

Péntek délután tettük ki a hírt a Lángolóra, miszerint a Wellhello és annak hangszeres szekciója a továbbiakban nem folytatja tovább a közös munkát. Az okokról az egyik fél (Fluor és Diaz) csak annyit közölt, hogy másfelé indultak el az útjaik, a másik fél viszont ennél mélyebben belement a dologba, és provokatív hangnemről, fenyegetőzésről, rendőrségi feljelentésről beszélt. Ma viszont a duóval maradó többi háttérember is megszólalt, mivel szerették volna ők is hallatni a hangjukat, hogy "elmondhassák, hogy Fluor és Diaz nagyon korrektek voltak velünk mindig, anyagilag, szakmailag és barátilag." A nyílt levél Tóth Gergő menedzser Facebook-oldalán jelent meg, de mivel mi azt nem látjuk, így az Indexről vesszük át a nyilatkozatot:

Az elmúlt időszakban megjelent cikkek nyomán a jelen levelet aláíró, Fluorral Tomival és Diaz Lacival továbbra is együtt dolgozó Wellhello csapat (Tóth Balázs - szaxofon, Ferich Balázs – manager, Tóth Gergely – manager, Vincze Ferenc - technikai vezető, Busai Zsombor – fény/show, Juhász Kristóf vizuál/fény, Antal Márk – fénytechnikus, Megyeri Márton – irodai vezető, Herendi Ráhel – sajtófőnök, Lendvai Lilla – stylist, Szatai Gyula – technikus, Dobos György – biztonsági szakember, Simó Szabolcs – biztonsági szakember) véleménye az alábbi, amit szeretnénk, ha elolvasnátok.

Tomival és Lacival évek óta kitűnő baráti és szakmai kapcsolatot ápolunk. Meglepődve olvastuk a tegnapi híreket. Ekkor döntöttünk közösen, hogy szeretnénk hallatni a hangunkat. Elmondhatjuk, hogy Fluor és Diaz nagyon korrektek voltak velünk mindig, anyagilag, szakmailag és barátilag.

Kívánjuk, hogy a távozó zenészek megtalálják a nekik megfelelő zenekart. Köszönjük nekik az eddigieket! Már a jövőbe tekintünk, villámgyorsan összeállt a lelkes új zenekar. Mi pedig igyekszünk minden szakmai tudásunkkal Lacit és Tomit tovább segíteni, és az eddigi színvonalon folytatni a Wellhello sikertörténetét. Találkozunk a koncerteken!

A duót egyébként még a saját közleményük előtt kerestük a héten, hogy nem szeretnének-e mondani valamit a kilépésekről, de nem éltek ezzel a lehetőséggel. Pénteken viszont megkaptuk a másik fél közleményét, amit itt közöltünk is teljes egészében, természetesen Fluor és Diaz időközben felkerült nyilatkozatával együtt.


wellhello



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása