2018.10.29. 15:00 – Lángoló Gitárok

Nem engedlek el - Túszdráma és Balázs Andi az Audioshake új videójában

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nem_engedlek_el_borito_3.jpg

Új klippel jelentkezett az Audioshake, akik ezúttal a Kiderül címmel márciusban megjelent középlemezük második dalából forgattak kisfilmet. A kisfilm szó szerint értendő, hiszen a beteges szerelemről és ragaszkodásról szóló Nem engedlek el ironikusan sztorizós, sok helyszínen forgatott videójában már-már filmekre hajazó megoldásokat, remek színészi alakításokat láthattok. A videó női főszerepét az egyik élelmiszerlánc reklámjából elhíresült kiváló színésznő, Balázs Andrea játssza, aki eléggé megjárja a gyanútlanul kezdődő, beteges túszdrámába forduló történet alapján.

A zenekar énekese, Bella Levi így mutatta be a most elkészült videót:

Nem akartunk tipikus szép lányt a klipbe. Az annyira semmilyen. Andival meg pont nemrég ismerkedtem meg egy rendezvényen. Egy nagyon elhivatott, vérprofi és allűrmentes színésznő. Isteni volt vele a forgatás napja. Környékbeli helyíneken forgattunk, a Dunakeszi Duna-parton, a fóti O2 étteremben, és annak a padlásán. A tulajdonos haver a forgatás előtt rendet akart rakni a helyiségben, de mondtam neki: hozzá ne merjen nyúlni! Végül egy pókhálót sem szedhetett le.

Ahogy ezt a zenekartól megszokhattuk, a friss szerzemény úgy tud közérthető és emlékezetes maradni, hogy közben kifejezetten kerüli a túlságosan nyilvánvaló közhelyeket, szóval akinek tetszett a korábban nálunk debütált Hozzád, vagy a Kiderül, annak kifejezetten ajánljuk ezt a dalt is. Nézzétek, hallgassátok!

A zenekarról további információk az Audioshake Facebookján

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier pop rock hír videóklip bella levente audioshake #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása