2018.11.20. 11:10 – Lángoló

Ismét Harmadik Ember Összművészeti Találkozó a belvárosban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hidegroncs.jpg

Az évek óta ősz végén megrendezésre kerülő Harmadik Ember Összművészeti Találkozó most november 29-30-án zajlik az Astoria melletti Fészek Kulturális Központban. A kétnapos rendezvény elsősorban koncertjeiről nevezetes, ahol különböző kísérleti, post-hardcore, zaj és industrial bandák teszik a tiszteletüket, de performerek és kiállítók is jelen lesznek alkotásaikkal és happeningeikkel.

Az egyedülálló felhozatalból olyan bandákra érdemes odafigyelni többek közt, mint az effektezett gitárral sodró ambient örvényeket generáló Pulpo, a sötét tónusú post-rockot hardcore lendülettel átitató Hirateh, a statikus gépzörejeket természeti hangokkal ötvöző Arrhythmia (Szerbiából), a hosszan építkező, elsősorban két basszussal prezentált drone-ambient hangképeket szövögető Hideg Roncs, az analóg elektronikával kísérletező, és a messzeségbe csavarodó technót magas fokon űző Live Animal Transport, a hazai színtér legjobb pszichedelikus stoner dalait szállító Band In The Pit, a T. Bali-féle, minden alkalommal másképpen építkező zajkollázsban érdekelt Rosinflux, és a kíméletlenül sulykoló noisepunk megszállott Erkölcsi Mozsdo. 

A teljes program és minden vonatkozó információ itt található.


harmadik ember fesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása