2018.11.22. 17:00 – Lángoló Gitárok

A víziók szükségességéről - Hallgasd meg Bottah Rankin új dalát!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bottah_rankin_still_2.jpg

Új dallal és videóval jelentkezett az autentikus jamaikai roots rock reggae-t pszichedelikus dub és jazzy elemekkel ötvöző Bottah Rankin. A Vision, amely egy izgalmas kollaboráció gyümölcse, a stílus hagyományaihoz híven erős társadalmi mondanivalóval bír, így akiktől nem idegen ez a zenei világ, garantáltan keblére öleli majd. Premier a hajtás után.

Bottah Rankin így mutatta be az új szerzeményt:  

Ez a dal egy dub és hip hop producer, Hanzee, egy magyar-jamaikai MC, Bottah Rankin, egy kísérletezős jazzben utazó gitáros, Velsz Kristóf, és egy jazz énekesnő, Bánhegyi Laura közös alkotása, mely, ahogy erre a cím is utal, a víziók nélkülözhetetlenségéről szól, amikre szükségünk van ahhoz, hogy a világ kilábaljon a mérhetetlen sötétségből, amiben jelenleg van. Nagy gondolkodók, gyógyítók, forradalmárok, víziók nélkül semmire sem mentünk volna a történelem során. Erre szeretnénk felhívni a figyelmet a dallal.

További információk a Facebookon

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier reggae magyar hír dub bottah rankin #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása