2018.11.27. 19:00 – Lángoló

Elpusztítják az emberi problémaforrásokat - Itt a DLRM új videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dlrm.jpg

Suckerpunch címmel januárban jelenik meg a DLRM új nagylemeze. Alább erről mutatjuk be az első single-t Should címmel, amihez a csapat klipet is készített. A Guy Ritchie-filmek zenéit és hangulatát idéző szám a zenekar elmondása szerint nem szól másról, mint hogy mit kéne tenni a sok hülyeség helyett, azaz, hogy még ha azzal a nehezebb úton is kell járnunk, lépjünk egyet előre, és adjuk át magunkat az élvezeteknek.

Nem vagyunk mi a napkeleti bölcsek és nem is akarjuk megváltani a világot az eszmefuttatásainkkal, elég mozgalmas év áll mögöttünk minden téren és az utóbbi időben egyre inkább rájöttünk, hogy gyakorlatilag a legtöbb probléma forrását az ember saját magának gyártja, hogy aztán probléma lehessen belőle és az jól lehúzhassa és rárakjon egy hatalmas ólommal teli hátizsákot mintha erre lenne szükség. Miért? Miért keressük másokban a hibát, ha az egész folyamat bennünk indul, zajlik és végződik?? Magunkkal kéne foglalkozni, hogy ne generálhassunk ilyen negatív tulajdonságokat önmagunknak.

- mondta Szabó Marci a zenekar frontembere. A klipet a csapat ötletei alapján a romániai Iustin Surpanelu készítette, a forgatások pedig Budapesten zajlottak. A klipben egy malacfejű postás (ami utal a múltra és a zenekar korábbi szakaszára) csomagot hoz a zenekarnak, melynek tartalma nem nyeri el a tagok tetszését, és ezt Marci egy könnyed mozdulattal ki is nyilvánítja a nézők felé. A klipben a srácok törnek-zúznak, és ezzel egyetlen egy céljuk van: hogy jelképesen elpusztítsák az emberi problémaforrásokat.

A klip pont olyan, mint mi: van egy konkrét elképzelés valamiről, amit fel is vállalunk, még ha megosztó is, de emellett a nagyrésze a dolgoknak a hülyéskedésről és zenélésről szól.

Legközelebb a DLRM-et november 29-én lehet Budapesten megnézni, az Instantban.

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier dlrm #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása