2018.12.04. 10:39 – Á.Sza

Jövő tavasszal jön Netflixre a Mötley Crüe-film

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mc.jpg

Az év elején már említettük, hogy filmes adaptáció készül a Mötley Crüe karrierjét megörökítő, botrányban, alkoholban és drogokban tocsogó 'The Dirt' című könyvből, most végre bejelentették a hivatalos megjelenési dátumát is. A hosszú évek óta készülő életrajzi film Vince Neil énekes tweetje szerint március 22-én debütál a Netflixen.

A Jeff Tremaine rendezte filmben Vince Neilt a The Punisherben is feltűnő Daniel Webber alakítja, a zenekarvezető Nikki Sixx szerepében a fiatal brit színész, Douglas Booth lesz látható (akit a Jupiter felemelkedése, valamint a Büszkeség és balítélet meg a zombik című filmből ismerhet a közönség), Mick Marsot Iwan Rheon (a Trónok harca Ramsay Boltonja), Tommy Lee-t pedig a rapper Machine Gun Kelly játssza. Nikki Sixx nemrég azt is megemlítette, hogy a zenekar új dalokat rögzített Bock Rock producerrel, de arról még egyelőre nincs információnk, hogy ezek mikor és milyen formában lesznek hallhatók.

 


mötley crüe the dirt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása