2018.12.10. 12:22 – Nihil_AK

"Köszönjük a technikai igényeinket!" - Teljes koncertfelvétel az Akelától

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

akela_rockmaraton.jpg

Teljes, több kamerával készült koncertvideóval jelentkezett az Akela. A körülbelül egy és negyed órás felvétel abszolút kuriózumnak tekinthető, ugyanis az idei Rockmaratonon a zenekar egyszeri, arra az alkalomra összetrombitált felállásban lépett színpadra: Katona Főnök mellett Kovács Attila Pókember közreműködik gitáron, Havancsák Gyula basszusgitáron, illetve az utolsó időszak dobosa, a pár napja már a Moby Dick ütőseként is bejelentett Király Zoltán, azaz Piócásember dobon. A tizenhat dalt, plusz egy technikai problémából kiinduló
mókás közjátékot tartalmazó videóban az egygitáros felállás okán a szokásosnál kissé pőrébben szólal meg a zenekar, de így is kifejezetten élvezhető az anyag, a programban egy sor régi és újabb keletű klasszikussal A fenevadtól a Botocskáig. A kissé pityókásnak tűnő Főnök természetesen ezúttal is a megszokott egyszemélyes showműsorral szórakoztatja a nagyérdeműt - simán építhetne egy második karriert stand-uposként, elég lenne szó szerint elmondania néhány klasszikus konferálást, interjúrészletet. A videó a hajtás után nézhető.

A néhány hónapja új felállásban működő zenekarral kapcsolatos további információk az Akela Facebookján


magyar rock hír metal akela koncertfelvétel rockmaraton thrash teljes koncert



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása