2018.12.20. 18:00 – Lángoló Gitárok

Várj! - Itt a Sky Fanatic új videója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sky_fanatic.jpg

Új klippel jelentkezett a ska-reggae-funky stílusokat keverő miskolci Sky Fanatic. Aki szereti ennek a zenei világnak a könnyedebb, erőteljes fúvósokkal hangszerelt, gond nélkül táncolható megközelítését, az biztosan jó barátságba kerül majd a dallal, melynek címe Várj!, és amelyhez festői helyszíneken forgatottak videót. 

A nem kevesebb, mint nyolc tagot - Zakar Viktor - dob, Lengyel Roland (Rolkaa) - basszusgitár, Hofgard Bálint - billentyű, Molnár Ádám - gitár, Csomós Dávid - harsona, Hajnal Ferenc - szaxofon, Bereznay András - trombita/vokál, Nahaj Péter (NahajPee) - ének/gitár- számláló miskolci zenekar 2018 augusztusában ünnepelte alapításának hatodik évfordulóját. Nemrég jelent meg második, Valóság vagy álom című nagylemezük, melyet Miskolcon, a HangArt Recording Stúdióban rögzítettek Károly Tamás vezényletével, aki nagy szerepet játszik a zenekar új hangzásának megteremtésében. Erről a következőket mondták: 

Ahogy a zenekar jövőképe, úgy a dalok is bátrabbak és letisztultabbak, az elektronikus elemek megjelenésével pedig modernebbek lettek. Ennek ellenére sikerült megtartani az igazi és eredeti Sky Fanatic stílust. Az anyagot a Szólni akarok című dalhoz készült klippel együtt a miskolci Helynekem klubban mutattuk be a közönségnek, majd Budapesten az ELLÁTÓházban is. A kilenc dalt számláló kiadványról most újabb klip érkezett, mely a Várj című dalhoz készült. A jeleneteket festői környezetben, a rudabányai bányatónál, valamint a diósgyőri várban és annak környezetében vettük fel. A videót a Kavits Produkció készítette, a rendező és vágó Kovács István, az operatőrök Bartók Bence és Balajti Roland voltak. 

Nincs más hátra, jöjjön a klip, de előtte még elmondjuk, hogy a Sky Fanatic legközelebb december 29-én Szerencsen lép fel egy speciális előszilveszteri koncerttel. További infók a zenekar Facebookján

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier reggae magyar ska hír miskolc funky videóklip r.hír #hangfoglaló2018 sky fanatic



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása