2018.12.22. 14:00 – Lángoló

Ébredjünk fel - Itt a Privát Affér új dala

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

privataffer_1.jpg

Az Ébredjünk fel című Privát Affér-dal az októberben megjelent Tízperegy-től eltérően egy lassabb, meghittebb hangvételű szerzemény. A zenekar a sokak által várt karácsonyi hangulatot idézi elénk, mind a dal, mind a klip tekintetében.

Így az ünnepek előtt arra szeretnénk emlékeztetni az embereket, hogy az év minden napján egyaránt fontos a család, egymás szeretete és megbecsülése, nem csak az adventi időszakban. Éppen ezért igyekeznünk kell beismerni hibáinkat, tudni megbocsájtani, próbálni jobb emberré válni, ezzel is elősegítve a szeretteinkkel való kapcsolataink fejlődését.

– mesélte a zenekar frontembere, Farkas Zsombor. A dal elkészítésénél közreműködött Balázs-Földi Virág, aki a zenekar frontemberének, Farkas Zsombornak unokatestvére. A dalt először élőben március 1-én hallhatjátok a debreceni Kaptár Klubban, a zenekar harmadik születésnapja alkalmából rendezett koncert keretein belül. Viszont a zenekart élőben legközelebb január 5-én lehet hallani, a hajdúszoboszlói Rock Café-ban.

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


hír privát affér #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása