2018.12.23. 19:00 – Lángoló Gitárok

Wounded - Itt a Grimcity új dala és videóklipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gc01_cut_bw.jpg

Új számmal és klippel jelentkezett a black és crust punk/HC stílusokat keverő budapesti Grimcity. A Wounded a zenekar jövő év elején megjelenő, Vesper című kislemezének előfutára, melyhez egy csak felületes ránézésre egyszerű, kifejezetten ötletes, hangulatos videót forgattak a srácok. Werkfotókkal kiegészített premier a hajtás után!

A zenekar tagjai - Fráter Dani - ének/gitár, Palkó Balázs - gitár, Nagy Geri - basszus, Mattyasovszky Ádám - dob - így mutatták be a most debütáló dalt és a hozzá készült kisfilmet: 

A Wounded az emberek sérülékenységéről szól, valamint arról, hogyan viszonyulunk egymáshoz, és mennyire nem vagyunk tekintettel másokra. Egyfajta társadalomkritika rohanó és gyorsan fejlődő világunkról.

A klip érdekessége, hogy egyetlen vágás nélkül, dupla sebességgel lett felvéve, majd visszalassítva, így követi végig az énekes és a zenekar útját egy különleges helyszínen, ami a zenekar életében fontos szerepet tölt be. A vizuális megvalósítást Bodnár Dávid fotósnak, illetve Szabó László Ádám videósnak köszönhetjük, míg a dal felvételeiért és a keverésért Erdőhegyi Bálint (DarkSide Studio) felelt. 

A Grimcity a Vesper megjelenése után több koncertet is tervez országszerte, további információkkal kapcsolatban keressétek a zenekar Facebook-oldalát

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier punk magyar hír crust black videóklip grimcity #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása