2018.12.25. 11:00 – Lángoló

Altató - Új dal és klip a Meszecsinkától

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

meszecsinkalive_1.jpg

A Fonogram-díjas Meszecsinka  új lemezre készül. Annyira készül, hogy itt is van róla az első szám, ráadásul klipesítve, hogy még ünnepibb legyen a hangulat. A videó látványvilágáért Mezei Ildikó, Taskovics Éva és Samu Bence a felelősek, akik a Tünet Együttes vizuális mesterei. A két csapat tavaly szerepelt együtt a MÜPÁ-ban az Éjszaka Csodái előadáson, Marton László Távolodó meghívására, ott született az ötlet, hogy csináljanak valamit közösen. Az eredmény pedig lentebb látható. Az Altatót már hallhatták a rajongók koncerten, de most halljuk először stúdió felvételen. Ez az első single a készülő új lemezről, amelyet tavasszal tervez megjeleníteni a zenekar. Aki kíváncsi arra, milyen zene lesz rajta, hallhat pár új számot élőben a zenekar következő koncertjén, január 12-én a Fonóban.

2018 egyébként sikerekben gazdag volt Meszecsinka számára. Fonogram díj, koncertek Németországban, Olaszországban, Bulgáriában, Oroszországban, Portugáliában, a Sziget Világzenei Színpadán és a MÜPÁ-ban. A portugáliai FMM Sines, ahol Meszecsinka fő műsoridőben játszott többezer ember előtt, a napokban megkapta az Iberian Festival Awards fő díját a „legjobb nagy fesztivál” és „legjobb line-up” kategóriákban. A világsztárokat is felvonultató fesztivál aftermovie-jához egy Meszecsinka dalt választottak. 2019-ben tovább merészkedik a zenekar, külső és belső területeken egyaránt.

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier meszecsinka #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása