2018.05.06. 14:03 – sz.ági.

Több annál, mint egy egyszerű csendkirály - Ilyen a Hang nélkül című horror

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

a_quiet_place_screenshot_20171117194240_1_original_760x425_cover.jpg

A legtöbb ember által csak Jim Halpertként ismert John Krasinski a The Office-ból rendezett egy horrort, amiben feleségével, Emily Blunttal főszerepel. Nagyon egyszerű az alapkoncepció: a hang halál, a csend túlélés. Nem a véres jelenetekre alapoz, annál sokkal ügyesebben kelt feszültséget.


film



2018.05.06. 11:00 – Hirdetés

Karmakóma az Arénában - Jön a Massive Attack

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

massive_attack_press.jpg

Azt is mondhatnánk, hogy az elektronikus zene történetének egyik alapzenekara lép fel június 23-án az Papp László Budapest Arénában - de gyorsan hozzátesszük, egy jó ideje stílusok felett álló, öntörvényű legenda koncertezik ezen az estén a főváros legnagyobb koncerttermében. Kihagyhatatlan élmény.


hír massive attack



2018.05.05. 14:00 – Lángoló

Lángol a Fishing #5 - Bemutatkozik a ZPZ

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zpz.jpg

Folytatódik négy hete indult sorozatunk, amiben a Fishing On Orfű fesztivál szervezőivel együttműködve bemutatunk a Lángolón tíz olyan zenekar, amiről eddig nem biztos, hogy hallottál, de a Fishing stábja valamiért érdemesnek tartotta arra őket, hogy fellépjenek a fesztiválon. Ezzel is teret adva az újdonságnak, az olyan hangoknak, akiket nem lehet elkapni lépten-nyomon a nyári fesztiválokon. A sorozatban még hat héten át kaptok egy-egy izgalmas előadót, akiket röviden bemutatunk, a Fishing szervezői megmondják miért hívták meg őket, és természetesen zenét is lehet hallgatni a posztban. Negyediknek most jöjjön a ZPZ, az eddig megjelentekért pedig ide kell kattintani.


fesztivál hír zpz lángol a fishing köcsögmetál



2018.05.05. 11:00 – Lángoló

Antique - Itt a Lost Continent új EP-je

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lc_live.JPG

A budapesti Lost Continent az elmúlt hozzávetőlegesen két év során, bár számos koncerten megfordult, új anyaggal mégsem halmozta el hallgatóit. Ez persze nem azt jelentette, hogy modern metálzenekar tétlenkedett volna, hiszen két dalt is kiadtak, melyek közül az egyikre (Rusty Casket) videó klip, a másikra (Napravágyó) pedig szöveges videó is készült, de terjedelem tekintetében ez az itt bemutatkozó EP megjelenése a következő mérföldkő.

Az EP az Antikque címet kapta mely magáért beszél. A zenekar ezzel szeretne egy nagyjából ötéves periódust lezárni, valamivel modernebb vizek felé evezni és egy kicsit finomítani a stílusán, az aktuális tagok és hallgatók szája íze szerint.

- fejtette ki Madaras János, a zenekar csellistája. Ezen a kislemezen összesen hat dal hallható, melyek közé bekerült a fent említett két szám is, valamint továbbiakkal bővül. A zenekar elég nagy hangsúlyt fektetett a dalszövegek nyelvére, hiszen magyarul és angolul is énekelnek a lemezen. Madaras egyébként azt is elárulta, hogy már gőzerővel folynak a munkálatok a következő nagylemezhez is. Az Antique EP élő bemutatója május 11-én lesz a Legionfest keretei közt a Dürer Kertben.


premier metál hír lost continent



2018.05.04. 14:15 – Kovács.Attila

Egyetlen koncert erejéig újjáalakul Magyarország kultikus doomcsapata, a Mood

Január 4-én állnak színpadra a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mood2018.jpg

Aligha érkezhetne jobb hír a hétvége előtt azoknak, akik az ezredforduló idején bármilyen szinten is részesei voltak a magyar undergroundnak: 2019 januárjában 17 év szünet után egyetlen önálló koncert erejéig újra színpadra áll az idén decemberben 25 éves, kultikus doom metál banda, a Mood. Sajtóhír és tudnivalók a hajtás után! 


magyar koncert hír metal doom mood kultikus újjáalakulás



2018.05.04. 11:00 – Lángoló

A pénz a legfőbb úr - mondja legújabb videójában Galla Miklós

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

galla_miklos_portre.jpg

Galla Miklós, a GM49 egykori vezetője, az abszurd humor magyarországi meghonosítója – többek között Pacsai Márk segítségével – újjávarázsolta teljes repertoárját. Immár 21. századi, elektronikus hangszerelésben szólnak az ikonikus és kevésbé ikonikus, de mindenképp ironikus dalok. Új ruhát kapott a Bélát itt ne keressék, a Kötöde, a Brékó, brékó! és az Elektromos gyalogos. Jelmondatok: Ma már a számítógép is hangszer! Éljen a szintetizátor!
Galla a dalszerzéshez és az énekléshez a képességek oldaláról közelít. Jó néhány dal szövegét a szerző régi barátja, Laár András írta. Például: a Gyomrom, a Mentők!, a Feljelentem és a Bár lennék súlylökő. Az albumon helyet kapott a Konstrukció című vadonatúj dal is, amely maximálisan az elektronikus zene műfajában fogant.


premier pop hír galla miklós electro



2018.05.04. 09:00 – dankógábor

Rá sem lehet ismerni Christina Aguilerára

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

aguilera-liberation-artwork.jpg

Egy a fentihez hasonló kép akkor járta jó alaposan körbe a netet, mikor kiderült, hogy Christina Aguilera van rajta. A 37 éves énekesnő ugyanis eddig jó vastag vakolattal szerepelt mindenütt, mióta húsz évvel ezelőtt befutott a Genie in a Bottle-lel. Ezen viszont úgy néz ki, mintha a saját lánya lenne, és mindez csak amiatt, mert nincs rajta smink. Ráadásul most kiderült, hogy ez egy komoly imidzsváltás része, ugyanis jön Aguilera új, hip-hop inspirálta nagylemeze, amiről egy, az énekesnőtől elég szokatlan dalt meg is lehet hallgatni, sőt, kicsit túlfűtött klip is van hozzá, amin elvileg még Aguilera bimbótapaszos melle is látható. Szerepel a számban Ty Dolla $ign és 2 Chainz is, de ami a legfontosabb, a mostanában a szokottnál is furcsábban viselkedő Kanye West volt a producere, ahogy egyébként még egy dalnak a lemezen. A közös munka egyébként állítólag jól haladt, egészen addig, amíg West 2016-ban össze nem omlott, és kórházba kellett szállítani. Szóval lehet ha ez nincs, akkor az egész lemezt vele veszi fel Aguilera.


hír christina aguilera



2018.05.04. 08:58 – dankógábor

Rögvest itt az új Florence + The Machine, de egy klip már biztosan van hozzá

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

florance.jpg

High as Hope címmel június 29-én jelenik meg a Florence + The Machine új nagylemeze. Valamit lehetett sejteni a dologból, ugyanis nemrég kijött egy új szám, amit itt a Lángolón is megmutattunk. Akkor viszont még nem volt több információ, most viszont lett, egy új dallal karöltve, amihez A.G. Rojas rendezett klipet. A lemezen, amit már elő is lehet rendelni, az említett két számon kívül lesz még nyolc. Az összes dalt Florence Welch írta, ő is volt a producere az anyagnak Emile Haynie mellett, és olyanok szerepelnek majd rajta, mint Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr., Kelsey Lu vagy Jamie xx.


hír florence+the machine



süti beállítások módosítása