2019.03.02. 11:56 – dankógábor

Magyarországon is bemutatják a Mayhem-filmet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lords.jpg

Lords Of Chaos helyett A sötétség gyermekei címmel mutatják majd be a magyar mozik május 9-én azt a részben nálunk fogatott filmet, ami leginkább a Mayhem gitárosának, Euronymousnak az életén és halálán szeretne valamit bemutatni a norvég black metal kilencvenes évek eleji, enyhén szólva is zaklatott történetéből. Mindezt játék- és semmiképpen nem dokumentumfilm formában, emiatt aztán a film már akkor támadás alatt állt a TRVE közönség irányából, amikor még egy kockát nem látott belőle senki. Például azóta is elterjedt nézet, hogy a Mayhem nem adta nevét a filmhez, vagy itthon azt is tudni vélik, hogy Csihar Attila Mayhem-énekes is elítélte a dolgot. Ezzel ellentétben viszont a Mayhem egyenesen a zenéjét is engedélyezte az első pillanattól fogva, Csihar pedig nem csak hogy a forgatáson is járt, de egyenesen a saját fia, Arion alakítja, aki amúgy maga is filmes.

Varg Vikernes, aki ugye megölte annak idején Euronymoust (majd 15 év börtön után szabadult, és most Franciaországban él), viszont rendületlenül támadja, annak ellenére, hogy kijelentette, nem hajlandó megnézni. Nemrég például azt fejtette ki vlogjában, hogy a filmben állítottakkal ellentétben Euronymousnak nem volt csaja, ugyanis "valószínűleg" meleg volt, illetve hogy a gitáros nem vágatta le a haját a halála előtt. Ezt el is magyarázza úgy, hogy szerinte azért van ez így a filmben, mert ahogy ő fejbe szúrta (még bizarr módon el is mutogatja hogyan ölte meg), utána a boncoláskor le kellett borotválni a fején lévő nagy seb miatt. Valószínűleg lesz még ilyen videó bőven. 

De most inkább a magyar feliratos trailer:


lords of chaos



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása