2019.03.26. 10:19 – Lángoló

Menj ingyen szülinapi ék-koncertre, új pólóban!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ek_foto_bodnar_david.jpg

Speciális körülmények között, színpad nélküli koncerten ünnepli 5. születésnapját az ék április 5-én az Akvárium Klubban. A rendezvénynek inkább házibuli, mintsem fellépés jellege lesz. Alább Lee Olivér frontember foglalja össze az elmúlt öt évet, még lejjebb pedig páros belépőt lehet nyerni a koncertre, egy pólóval megtoldva. (Fotó: Bodnár Dávid)

Az ék születéséről:

Nem gondoltuk túl. Azon kívül, hogy olyan zenét szeretnénk játszani, amit szívesen meg is hallgatnánk, talán csak az volt a szempont, hogy jól érezzük magunkat együtt. Ez szerintem alapvetően nem változott. Szó sem volt sosem arról, hogy  ilyen vagy olyan stílust képzelünk el. Minden bizonnyal hatnak ránk zenék, amiket hallunk, de az imitáció nem a mi terepünk.

Öt éves idén a zenekar, amit méltóképpen fogunk megünnepelni az Akvárium - VOLT Lokál termében. Ebben az öt évben nagyon sok minden változott a terepen, teljesen más platformok voltak fontosak, rádiók jelentek meg,  tűntek el, vagy átalakultak és az az igazság, hogy ezt elég nehéz követni, sokan el is fáradnak ebben, ami teljesen érthető.

Az elmúlt öt évről: 

Számomra egy nagyon szilárd kapaszkodóvá vált az életben ez a zenekar. Tűzbe tenném a többiekért a kezem, de ez ő nevükben nem beszélek. Öt éve ha körbenéztünk teljesen más zenekarokat láttunk magunk körül és nagyon örülünk, hogy mi még vagyunk. 2018 mérföldkő volt, a közönség és a szakma is hitelesítette, hogy létezünk, kitartottunk 5 évig és meg is hálálják, egyre több új helyre hívnak játszani, aminek nagyon örülünk. Két nagylemezt és egy kislemezt készítettünk, hamarosan érkezik a harmadik, hálát érzek, hogy ezt csinálhatjuk, még ha nehéz is. Gyakran felmerül, hogy jó, hogy tapossunk a saját utunkat, de azért érezzük a lábunkat rendesen. Aztán mosolygunk és visszamegyünk folytatni egy dalt. 

Játék!

Páros belépőt és egy pólót nyerhet az az ember, aki ék-játék tárggyal (kizárólag az így küldött leveleket fogadjuk el) a jatek@langologitarok.hu címre elküldi, hogy mikor és hol volt az ék zenekar legutóbbi nagylemezének premierje? Sorsolás koncert előtti napon, a nyertest e-mailben értesítjük, a címeket a játék után töröljük.


játék ék



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása