2019.04.07. 18:00 – Lángoló

Bármikor – Dal- és klippremier a Talk2night zenekartól

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

talk2night2klip.jpg

Év eleji, szintén lángolós debütálás után máris újdonsággal jelentkezik a Talk2night zenekar, ugyanis megjelent a Wellhelloból már jól ismert zenei szekció és Vavra Bence vadonatúj dala a Bármikor, aminek szövegét Papp Szabival együtt jegyez a csapat. Ráadásul a friss számhoz készült videót a Lángoló olvasói nézhetik meg először.

Tavaly ősszel attól volt hangos a sajtó, hogy a Wellhello zenei szekciója otthagyta a zenekart. Azonban nem kellett sokat várni, hiszen a zenészek együtt folytatták tovább és január elején már be is jelentették új formációjukat Talk2night néven. Az együttes énekese Vavra Bence lett, aki a tavaly feloszlott By The Way frontembere volt.

Bence elképesztő tehetség, akivel az első percben megtaláltuk a közös hangot

- nyilatkozták a zenészek.

A zenekar nem tétlenkedett sokat, hiszen év eleji debütáló Max nem című számuk után, máris második dalukkal jelentkeznek Bármikor címmel, aminek dalszövegét a Supernem frontemberével, Papp Szabival közösen írták.

A dal egy felszabadult, ‘feel free’ életérzést ír le, ami abszolút mi vagyunk

- magyarázta Vavra Bence a zenekar frontembere.

A szám egyből videoklippel együtt jelent meg, hogy még jobban ráerősítsen a dal gondtalan, laza fesztivál életérzésére. A zenekar három napon keresztül forgatott rengeteg helyszínen, többek között a Lemezkuckó, Pannonia Studio és a Kincsem Park területén.

Az egész pontosan úgy alakult, ahogy megálmodtuk és elképesztően élveztük minden percét. A Balatonban való billentyűzéstől kezdve, a lóháton való basszusgitározáson át büszkén és hatalmas mosollyal nézzük vissza minden kockáját a Bármikor-nak

-mesélte Szász Csaba a banda basszusgitárosa. A klip további különlegesség, hogy megálmodója és rendezője a zenekar billentyűse, Wagner Emil volt, akinek munkáját Temesi Ádám operatőr segítette. 

A zenekar jelenleg gőzerővel dolgozik első nagylemezének elkészítésén és hamarosan színpadra is állnak, hogy bemutassák a közönségnek a végeredményt.

Tele vagyunk ötletekkel, és alig várjuk, hogy ismét színpadra álljon a brigád. Most az a célunk, hogy hamarosan egy nagyon jól összerakott koncertműsorunk legyen

- tette hozzá Emil, a zenekar billentyűse. Szóval most még koncert nincs, de klip van:


premier talk2night



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása