2019.04.25. 14:00 – Lángoló

A megsajnált dinamó - Új klip a Zaporozsectől

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zaporozsec.jpg

Új videóval jelentkezik a Zaporozsec zenekar, amit a Dinamó című dalukhoz forgattak egy februári akváriumos bulin, és amit a Lángoló olvasói láthatnak először. Varga Bence, a zenekar frontembere ezt mondta róla:

A Dinamó egy igazi rockandroll nóta, a szám hallgatása közben nekem új hullámos zenék villannak be, ettől még jobban szeretem. A dal egy elragadóan együgyű hasonlatból született: „tested akár a dinamó”. A szöveges füzetem egy elhagyatott lapján láttam felkörmölve a „dinamó” szót, már régóta várhatott, megsajnáltam. Úgy gondoltuk, a dal energiáit csak egy nyüzsgő-pezsgő élő felvétel adhatja vissza igazán. Erre tökéletes alkalmat szolgáltatott a már hagyományszerűnek mondható, évkezdő Akvárium-koncertünk. Vigyázat! Felkavaró képsorok!

A zenekar büszke arra, hogy milyen energiával játszanak élőben, úgyhogy aki az alábbi videó mellett erre is kíváncsi, megnézheti őket május 11-én az Instatntban.

 


premier zaporozsec



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása