2019.05.02. 12:33 – Á.Sza

Új Noel Gallagher-dal és EP

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ng.jpg

A két évvel ezelőtti, nagysikerű Who Built The Moon? lemez után hamarosan érkezik Noel Gallagher és zenekarának legújabb megjelenése, a Black Star Dancing című EP, amelyről már hallható is a címadó dal, illetve egy kattintás után az egykori Oasis-vezér minden egyes megmozdulását árgus szemekkel figyelő testvér véleménye is olvasható:

A Who Built The Moon? pszichedelikusabb hangzásvilágú rockzenéje után egy kicsit puhább, poposabb dalt szállított most Noel Gallagher, aki szerint az új anyagra olyan előadók hatottak, mint pl. az INXS, David Bowie, U2, Queen vagy a ZZ Top.

Az új dallal kapcsolatban nem kellett sokat várni a hamarosan szintén új zenével jelentkező tesó, Liam Gallagher véleményére sem:

 

 


noel gallagher noel gallaghers high flying birds



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása