2019.05.06. 12:00 – Lángoló

Felületes - Új videó a Fish!-től

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Felületes a negyedik klipes dal a Fish! Felemás című lemezéről - a címadó mellett eddig videóval kijött a Zenéd is milyen? és a Be kell adni, de hamarosan készül klip az Egyáltalán-ra is. A lemez első fele öt dallal tehát online már megjelent, a csapat a napokban "stúdiózza meg a másik öt dalt, ami MÁS lesz." Hogy ez pontosan mit takar, a héten kiderül. A fentebb bemutatkozó klipet, ami egyébként egy szövegvideó is egyben, a Down For Whatever gitárosa, Császár Róbert készítette. Ő is fellép a zenekarával május 31-én a Barba Negra Trackben, a Fish! huszadik születésnapi koncertjén, ahol a másik vendégzenekar a Fatal Error lesz. A dalról ezt mondta Kovács Krisztián frontember:

Igazából egy tipikusnak mondható garázsos Fish! punkrock, de van benne konkrét hc/metal betonozás, a szöveget meg nem magyaráznánk.

Ennyi.


premier fish!



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása