2019.06.10. 19:00 – Lángoló

Éljünk még - Itt van Nagy Ricsi új, Gameboii-jal közös klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nagy_ricsi_foto_bogdan_jozsef.jpg

Új dallal, és egy hozzá forgatott klippel jelentkezett Nagy Ricsi. Az Éljünk még! Gameboii-jal, azaz Teremi Dáviddal készült, és június 27-én élőben is hallható az A38 Hajó Tetőteraszán. (Fotó: Bogdán József)

Nagy és Teremi régóta ismerik egymást, még Nyíregyházán sodorta össze őket az élet. Most mindketten Budapesten élnek, és sokat zenélnek együtt. Így aztán könnyű volt a közös munka: ahogy Nagy megmutatta a dal vázlatát Tereminek, ő azonnal elkapta a dal flow-ját. Nagy Ricsi:

A dal mondanivalója, hogy legalább egy kicsit engedd el a problémáidat, és élvezd az életet! A számhoz egy könnyed klip készült, viszont a dallamok és a hangszerelés egy elég súlyos és kemény alapot ad a tartalomnak.

Nagy Ricsi legközelebb június 27-én koncertezik a yesyes társaságában Budapesten, az A38 Hajó tetőteraszán.


premier nagy ricsi



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása