2019.07.24. 12:54 – Szponzorált Tartalom

Titkos buliba mehetsz vasárnap a barátaiddal

A Magenta Vibe olyan helyre visz, amire nem is gondolnál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vibekep.png

Jó hírünk van azoknak, akik buliznának a hétvégén egy jót, ugyanis a Magenta Vibe egyik titkos bulija most hétvégén, július 28-án esedékes. A titkos konténer bulira a szerencsés nyertes még hat embert vihet magával. Nem kell azzal sem foglalkozni, hogy ki lesz a sofőr, mert a szervezők ezt is megoldják, ahogyan bevásárolni sem kell előtte, sőt a jó hír az, hogy a rendrakás sem az ti feladatotok lesz, de ennél többet már tényleg nem árulnak el a szervezők sem, csak azt ígérik, hogy ez lesz életed legjobb bulija, méghozzá egy festői helyszínen. Ez lesz ráadásul az első zártkörű konténerbuli, nagyon exkluzív, nagyon szűk körben, tényleg nem zavar majd titeket semmi a szórakozásban, amit a szervezők még extra programokkal is bővítenek, de ez is meglepetés lesz. A lényeg: minden akkor derül ki, mikor leszálltok majd a buszról, ami a helyszínre visz benneteket.

A játékhoz a Messengerben fel kell venni a Magenta Vibe chatbotot, onnan lehet megtudni a részleteket. Ezt egyébként akkor is érdemes megtenni, ha a most hétvégi időpont nem jó, ugyanis nem ez az egyetlen meglepetésbuli a szezonban, és ezeken kívül is várnak meglepetések a felhasználókra. 

A legjobbat pedig a végére hagytuk: a privát konténer bulikra ismert magyar zenei előadók is érkeznek, azaz a hangulat is biztosítva lesz, már csak annyi a feladat, hogy meg kell nyerni az egyiket, ehhez a feladatot a Messengeren keresztül kapják a felhasználók. A kérdés már él is, szóval hajrá, csatlakozz a Magenta Vibe-hoz és bulizz önfeledten! 

Mi egyébként forgattunk már a Magenta Vibe-ról és egy konténerbuliról. Ezt itt meg is nézhetitek, de amire ti mentek majd, nem ilyen lesz, szóval nem tudunk benneteket felkészíteni a bulira.


magenta vibe



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása