2019.07.30. 10:30 – dankógábor

Zenei találkozás a folk, a rock és a világzene határán - Lanou-klippremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lanou.jpg

Nagyon fiatal zenekar a Lanou. Annyira, hogy csupán másfél éve alakultak, de azóta már két telt házas koncertet adtak a Szimpla Kertben, majd ugyanebben az évben meghívott fellépői voltak az Everness Fesztiválnak, az Ozora fesztiválnak, az ősz folyamán pedig a prágai Ungelt Jazz Clubban léptek színpadra. 2019-ben felléptek a Művészetek Völgyében, a Tilos Rádió születésnapi adásában, a Jade Spirit fesztiválon, az Ozora fesztiválon és más helyszíneken. Zenéjük egy zenei találkozás a folk, a rock és a világzene határán. Népzenei gyökerekkel rendelkező, dalközpontú felfedezőút, amiben nagy helyet kap az improvizáció is. A zenekar 2018 decemberében 500 ezer forintot nyert videoklip készítésére az NKA Könnyűzenei Kollégiumától. Ennek a gyümölcse az alább bemutatkozó videó.

A dal címe Flowers on the Field, és decemberre tervezett nagylemezünkön fog megjelenni. A felvételt Super 8-as filmre rögzítettük Todoroff Lázárral, aki a vágásért és a rendezésért is felelt. A Balaton-felvidéken és környékén, gyönyörű helyszíneken forgattunk.

- mondta Tóth Eszter énekes. Ezek után már csak a klipet kell megnézni:

 


premier lanou



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása