2019.08.21. 18:00 – Lángoló

Mivan?! - Itt egy új Talk2Night-klip

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

t2nlany.png

A Talk2Night zenekar legújabb dala egy igazi vidám, önirónikus buli himnusz, amivel a csapat bebizonyítja, hogy nem kell olyan komolyan vennie magát az embernek. A szövegből és a klipből pedig kiderül az is, milyen amikor a kertipartyn egy rajongó a Tankcsapdával téveszti össze a fiúkat.

A forgatás egy baráti bográcsozással kötöttük össze és elképesztő jó hangulatban telt. Sírva röhögtünk egymás cuccain és nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

A dal továbbra is az élő hangszeres modern pop zene jegyeit viseli, a zenét és a szöveget Wagner Emil írta, az énekdallamot Vavra Bence énekessel közösen jegyzik. Az alább bemutatkozó videóban a srác szerepében Majka zenekarából ismert Hermann Bertold, a szégyenlős szempárt pedig Vékony Brigitta alakítja.

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier talk2night #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása