2019.08.30. 11:07 – Lángoló

Ma van a Lupán az Öböl Éjszakája

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lupaobol.jpg

Az idén küllemében és tartalmában is megújult Lupa Öböl augusztus 30-án a strandolás és a bulizás egyvelegének ad teret az Öböl Éjszakáján, amikor már este 18 órától ingyenesen lehet bejönni és a remélhetőleg holdfényes éjszakában fürdőzni valamint szolíd zenei csemegékkel ünnepelni a megújult Lupa Öblöt. Az est a MadCity, a goa.hu és a Dürer Kert “strandtestvére”, a Dürer Part kollaborációjában jön létre.

Egy hagyományteremtő strandolós bulira hívja látogatóit a Lupa Öböl,

hogy még igényesebb módon hozzuk el nektek ezt az új kikapcsolódási, szórakozási formát

– mesélik az Öböl Éjszakája szervezői. Augusztus 30-án tehát a sötétedésbe nyúlóan élvezhetjük a Lupa Öböl adta egyedi környezetet, a kristálytiszta vizet és az Öböl partján egy stílusokon átívelő, a délutáni akusztikus koncertélménytől, a világzenés naplementén át, egészen a lüktető ambientig nyúló programot is. A Dürer Part közösségi élmény és strandhangulat kettősét ötvözi a Felelős Gasztrohősnek megfelelő strandételekkel: olyan hely, ami egy új színfoltja a Lupának az Öböl Strandon.Az Öböl éjszakáján vizuálról a HocusFocus csapata gondoskodik.A rendezvényre a Lupa Busz különjáratot indít, a menetrendet itt lehet megnézni: www.lupabusz.hu


lupa



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása