2019.11.14. 10:45 – dankógábor

Ma déltől 24 órás szigetes jegyakció

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szigetolle.jpg

2020. augusztus 5-én indul az következő Sziget Fesztivál, a jegyárusítás viszont már most. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.

Ha a Szitizen Prime vagy a másnaptól kapható Early Bird bérlet árát hét napra elosztjuk, egy szigetes nap csupán 13.700 forintra jön ki. Ez mostanában egy közepes koncert ára, de egy világsztár fellépésért például az Arénában sokszor 25-35 ezer forintot is ki kell fizetnünk. A 2020-as Sziget a világsztárok mellett ennél lényegesen több programot és élményt kínál egy felejthetetlen hét minden napjára

– mondta Kádár Tamás a Sziget főszervezője, hozzátéve, hogy a leggyorsabb vásárlók egy olyan ajándékcsomagot is kapnak, amiben egyedi, környezettudatos szigetes ajándékok lesznek, az organikus anyagból készült pólótól kezdve az újrahasznosított papírtextil hátizsákig. Fellépők egyelőre nincsenek, de lassacskán azoknak is csordogálniuk kéne.


fesztivál sziget



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása