2019.11.15. 11:20 – Lángoló

Summer - Itt a Beb-Hop Slammers új videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bhs_press_01.jpg

A Beb-Hop Slammers kevesebb mint egy évvel bemutatkozó lemeze után ismét új albummal jelentkezik. A Figure out the Way ezer ízéből a Summer című dal klipje az egynyári szerelmeket idézi fel. A Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramja által támogatott csapat egy mozgalmas évet hagy háta mögött, amit a második nagylemezének megjelenésével koronáz meg. Ennek beharangozó videója debütál most.

A klipet Visnyai Zoltánnal közösen rendeztük, a vágásért pedig én vagyok a felelős. Koncepció volt, hogy az énekesnőt, Békés Dorkát kövessük végig, válaszokat keresve a dal kulcskérdésére: most akkor mik vagyunk mi egymásnak? Egy igazán minimalista klipet álmodtunk meg, melyben a színek és a textúrák ugyanannyit érnek, mint az arckifejezések és a történések. F. Tóth Marci operatőr egy hihetetlenül tehetséges és szakértő stábot hozott magával, melynek tagjai együtt hozták ki a maximumot az elképzelésből.

– mesélte el Imrei Ariel, a zenekar basszusgitárosa. A képi világ nem életszerű, egy színházi díszlethez hasonlít, a zenekar pedig a díszlet része. A statikus közegben mindössze Békés Dorka változik fényjáték kíséretében a szituáció teljes ambivalenciáját hangsúlyozva. A képi világba kiválóan illeszkedik Démény Kinga sminkes munkája és a különböző outfitek, amelyek különlegességéhez Szabó Fanni Eperke textiltervező egyik ruhakölteménye is hozzájárul.

A dal először élőben november 29-én, a Dürer Kert 041-es termének falai között lesz hallható. Az est különlegességét az adja, hogy míg a Beb-Hop Slammers az új lemezét mutatja be, addig az esemény másik fellépője, a GranCanada első születésnapját ünnepeli. Nem csak a megszokott hip-hop, r’n’b, soul dallamokat szállítja a két zenekar a Dürerbe, hanem kivételes koncerttel készülnek. Vizuálisan és hangzásban is újat kapnak az érkezők: a Beb-Hop Slammers fúvósszekciója bővül ki, a GranCanada pedig új dalokkal és több vendéggel lép színpadra.

---

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier beb-hop slammers #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása