2019.11.16. 18:00 – Lángoló Gitárok

Új lemezt ígér jövő májusi koncertjére Joe Satriani

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

joe_satriani_02_photo_credit_joseph_cultice_small.jpg

2020 tavaszán ismét Budapestre látogat a legismertebb gitárhősök egyike, Joe Satriani, aki május 8-án a Barba Negra Track színpadán játszik majd zenekarával, és aki, ha minden igaz, már egy új lemez anyagával érkezik hazánkba. Ez annak fényében is örvendetes hír, hogy Joe legutóbbi anyaga, a Glenn Hughes és Chad Smith közreműködésével készült What Happens Next, kevesebb mint két éve jelent meg. A koncertre a jegyértékesítés már megkezdődött - programajánló a hajtás után! (Fotó: Joseph Cultice) 

Joe Satriani a napokban tette közzé jövő áprilisban induló turnéjának első állomásait, melyek között a budapesti Barba Negra Track is szerepel, ahol május 8-án játszik a G3 gitárosturné alapítójaként és a Chickenfoot tagjaként is ismert, négy évtizede éve aktív amerikai zenész. Satriani több mint 10 millió lemezt adott el világszerte, szólóalbumai közül pedig kettő platina és négy aranylemez státuszt ért el.

A turné előtt, áprilisban jelenik meg Joe legújabb lemeze, mely a koncert programjában is hangsúlyos szerepet kap, de persze a régi klasszikusok sem maradnak el: számíthatunk olyan dalokra, mint a Surfing With The Alien, a Cherry Blossoms, az Always with Me, Always with You és a Flying In A Blue Dream.

A koncerteken Kenny Aronoff (John Fogerty) dobos, Bryan Beller (Aristocrats) basszusgitáros és Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc) billentyűs lép majd színpadra Joe oldalán.

További információk Joe Satriani weboldalán, a Concerto weboldalán és Facebook-oldalán, valamint a koncerthez kapcsolódó Facebook-eseményen. Jegyek elővételben a Rock1.hu és a Tixa.hu hálózatában.


budapest gitár programajánló koncert hír joe satriani concerto instrumental gitárhős barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása