2019.11.21. 15:00 – Lángoló Gitárok

Archaic Metal Meeting szombaton a Dürer Kertben

Nyerj páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

archaic-official-1.jpg

Szombaton egy hazai mezőnyben már-már underground klubfesztiválnak is tekinthető esemény várja a közönséget a Dürer Kert kistermében, ahol a Wacken Metal Battle nemzetközi mezőnyében idén második helyig jutó Archaic játszik majd olyan baráti zenekarok társaságában, mint a Reason, az Unforeseen, az Over My Dawn és az Innerverse. A koncertre last minute nyereményjátékunkban egy páros belépőt is nyerhetsz, ha jól válaszolsz néhány kérdésünkre! Játék a folytatásban. 

Az Archaic körül mostanában eléggé pezseg az élet, olyannyira, hogy a zenekar már dolgozik a szakma és a közönség részéről is nagyon lelkesen fogadott, tavalyelőtt megjelent How Much Blood Would You Shed to Stay Alive utódján. Legutóbbi interjúnk óta a csapatban történt egy tagcsere, Ilisz Ákos helyére Nedoluha György, a hazai metal színtér egyik sokat látott, veterán basszusgitárosa érkezett, de ez nem fogta ki a szelet a csapat vitorlájából, épp ellenkezőleg, már nagyban tervezik a jövő évet.

Az Archaic dobosa, Szabó Csaba Zoltán a következőket mondta el a szombati Archaic Metal Meetingről, és a zenekar körüli aktualitásokról:

Addig is, amíg forr az új lemez a stúdióban, kijövünk egy meetingre veletek, és minden barátunkkal, akiket az elmúlt években sikerült összeszednünk! Az este folyamán előkapjuk a How Much... lemez dalait, és ha minden igaz, némi újdonságra is számíthattok tőlünk a koncerten, de nem szeretnénk felelőtlenül ígérgetni. Az est fényét olyan zenekarok emelik, mint a Innerverse, az Unforeseen, a Reason, és Over My Dawn! Egy ideig ez az utolsó alkalom, hogy élőben találkozhattok velünk, hiszen komoly terveink vannak a közeljövőre: év végén visszavonulunk a stúdióba, hogy elkészüljön egy újabb brutális lemezünk a thrash műhelyben, utána pedig rengeteget fogunk koncertezni - hamarosan irány Románia, Izrael, Németország, Csehország, meg persze minden olyan hely, ahová eljuthatunk.

A koncertre most egy páros belépőt nyerhettek, amihez nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni a játékban feltett kérdésekre az alábbi űrlapon. Nem kötelező, de megköszönjük, ha ajánljátok a játékot ismerőseiteknek, esetleg megosztjátok idővonalatokon a koncert Facebook-eseményét.

A szerencsés nyertest a koncert napjának délelőttjén e-mailben értesítjük.

Ha az aznap szintén a Dürer Kertben fellépő Don Gatto születésnapi koncertjét is megnéznéd, kombinált belépővel olcsóbban bejuthatsz mindkét koncertre. További információk az Archaic Metal Meeting Facebook-eseményén!


underground magyar programajánló hír dark metal nyereményjáték progresszív reason thrash dürer kert archaic over my dawn unforeseen innerverse



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása