2019.11.25. 09:29 – dankógábor

Téglás Zoli kilépett az Ignite-ból

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

teglas.jpg

Facebookon jelentette be Téglás Zoli, hogy kilépett az Ignite-ból. Az okok az alábbi közleményben olvashatók:

Azzal kezdeném, hogy szeretném megköszönni az Ignite rajongóknak az elmúlt 25 évet. Mindenkinek, aki beengedett az életébe azokon a dalokon keresztül, amiket énekeltem és azon a zenén keresztül, amit írtam. Megtiszteltetés és kitüntetés volt játszani mindannyiótoknak. Nehéz szívvel jelentem be, hogy kilépek az Ignite zenekarból. Mostantól a figyelmem az állatok mentésére, filmekre és egyéb zenei utazásokra összpontosul. Remélem, hogy az Ignite továbbra is turnézni fog, és új lemezeket készíteni egy új énekessel, új energiával. A legjobbakat kívánom nekik. Köszönöm a szeretetek és kitartásotokat ennyi éven keresztül. Még találkozunk a jövőben.

Volt már olyan, hogy Téglás nem turnézott a zenekarral, de akkor egészségügyi problémák voltak a háttérben. A közelmúltban egyébként többször posztolt a közösségi felületein filmforgatásokról, szerepelt például a legutóbbi Terminátor filmben is, zeneileg pedig a Zoli Band van neki. A kilépése nem azonnali, a még lekötött Ignite-bulikon ő fog énekelni, de ezek Kaliforniában lesznek.


ignite téglás zoli



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása