2019.12.16. 19:00 – Lángoló

Felhő - Itt az Emma Undressed új dala és klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

emma_undressed_2.jpg

Hamarosan megjelenik az Emma Undressed új nagylemeze, amiről egy dalt már bemutatott az előző anyaghoz képest új énekessel felálló zenekar. Most pedig itt az újabb dal, amit nem csak meg lehet hallgatni alább, de minden fontos dolog ott van róla.

A dalról mondja Docsa Gábor dobos:

A dal a céljaink eléréséről, a korlátaink legyőzéséről szól. Egyre többször szembesülök azzal, hogy valaki mindig csak panaszkodik és siránkozik, miközben szinte semmit sem tesz, hogy javítson a helyzetén. Amikor pedig az ember tanácsot ad, vagy próbál segíteni, akkor meg jönnek a kifogások és a nagy megmagyarázások, hogy az úgy miért nem jó. Szerintem lehet ölbe tett kézzel várni, hogy jobb legyen, vagy lehet tenni érte, és ha az ember igazán akarja, akkor előbb-utóbb eléri, amit szeretne.

Ez amúgy a második klipes dal a közelgő új lemezünkről, ami a Léleklakat címet viseli, egyben Mesi (Tordai Emese énekes - a szerk.) második dala is a zenekarral (augusztusban jelent meg az Engedd el). Jövő év elején pedig jön a harmadik klip is, aztán meglátjuk, hogy a többi dalt is egyesével tesszük-e közzé, vagy egyben az egész albumot. 

A dal felvétele és keverése saját munka a BearSound fantázianévre keresztelt házistúdióm keretében, a klipet pedig a Rózsa Produktum készítette, ahogy az Engedd el-t és több más klipünket is. A forgatásra november végén a debreceni Dance Universe tánciskola egyik tánctermében került sor, egy héttel a zenekar 5. születésnapi koncertje előtt, így felfogható ez a klip egy kis utólagos születésnapi ajándéknak is tőlünk. Egy kevés ötletelés után arra jutottunk a többiekkel, hogy igyekszünk egyszerűre venni az egészet, és ha már a címe Felhő, akkor olyan környezetet teremtünk, mintha egy felhőben zenélnénk.

Rózsa Gábor rendező, vágó (Rózsa Produktum):

Kristálytiszta volt a feladat, mely így szólt: “fényesen, teljesen fehérben, füstben úszva akarnánk a klipet a zenekarral.” - így hát vittük a fényeket és a füstgépet, és nemes egyszerűségében felvettük a dalt. Hogy milyen hatást vált ki, azt a néző tudja már. Kicsit olyan, mint az üres fehér vászon, melyet a hallgató a dal által kapott saját érzéseivel fest ki.

És a klip:

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier emma undressed #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása