2019.12.18. 10:20 – Lángoló Gitárok

John Newman a SZINen - Itt vannak az első nevek a jövő évi fesztiválra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

john_newman_2019.jpg

Érkeznek folyamatosan az új nevek a jövő évi fesztiválszezonra - ezúttal a SZIN, avagy a Szegedi Ifjúsági Napok jelentette be a 2020-as rendezvény egyik fő fellépőjét, aki nem más, mint John Newman, az angol énekes és dalszerző, akire a nagyközönség a Rudimental Feel the Love című dalával figyelt fel, hogy aztán a Love Me Againnel végképp berobbanjon a köztudatba. További részletek a hajtás után! 

A hazai fesztiválozók egyik legkedveltebb világsztárja, a kirobbanó erejű koncertjeiről ismert John Newman 2020 augusztus végén, a nyári nagy fesztiválok sorát záró Szegedi Ifjúsági Napokon lép majd fel.A SZIN szervezői rajta kívül, mintegy karácsonyi ajándékként bejelentettek három hazai kedvencet is: érkezik Szegedre a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és a 2020-ban 20. születésnapját ünneplő 30Y is.

Nem vitás, hogy ha John Newman fellép egy fesztiválon, ott fantasztikus show vár a közönségre, 100%-os pörgéssel, elementáris erővel, lehengerlő előadással az első pillanattól az utolsóig, ez utóbbi általában a dance-pop himnusza, a Love Me Again. Jövőre a Tisza-parton, a SZIN közönsége élheti át ezt a show-cunamit, ami méltó lezárása lesz a 2020-as fesztiválszezonnak.

A friss nevek mellett kapcsolódó hír, hogy a fesztivál idei jótékonysági akciója is nagy sikert aratott. A SZIN és a Karitáció Alapítvány a 2019-es rendezvényre ugyanis egy különleges megmozdulást szerveztek, segítve a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika B részlege Fertőző Osztályának eszközvásárlását. A Borsodi Nagyszínpad előtt több ezer fesztiválozó jelent meg “pirosorrban”, melynek megvásárlásával támogatták a kezdeményezést, így részt vettek az ország legnagyobb piros orr flashmobjában.

Kolonics Erika, a SZIN fesztiváligazgatója így beszélt erről: 

Nagy örömömre szolgált, hogy a SZIN látogatóival közösen segíthettük a szegedi Gyermekklinika“B” részlegének Fertőző osztályán lévő egészségügy i dolgozók munkáját és az osztályon gyógyuló gyermekeket. Büszke vagyok a SZINesekre, hogy sikerült a kitűzött álom, 1 millió forintot összegyűjtenie nemes célra! Jövőre folytatjuk…

A Karitáció Alapítvány egész évben számos gyűjtést, adakozást és jótékonysági akciót szervezett, melynek fő célcsoportja a rászoruló gyerekek és szervezetek voltak. A Karitáció Alapítvány a város első és legrégebbi alapítványa, mely Bohócdoktorok közreműködésével teszi könnyebbé a gyógyuló gyermekek kórházi létét és rászoruló családok százainak teszi könnyebbé a mindennapjait. Gere Anikó Mónika, az alapítvány munkatársa így nyilatkozott: 

Az akció célja egyértelmű volt, bevonni a fiatal korosztályt is és felhívni a figyelmüket arra, hogy egy kis odafigyeléssel, empátiával nagy dolgokra vagyunk képesek! Álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen nagy számban fognak segíteni a fesztiválozók! Mindenkinek köszönjük a támogatást,és a lehetős éget a SZIN szervező csapatának!

A jótékonysági összefogást a szervezők a jövőben is folytatni kívánják, mivel közös céljuk, hogy segítsenek a rászoruló családoknak, gyerekeknek és intézményeknek.

A hazai fesztiválszcéna legzsebbarátabb bulisorozatára december 31-ig kedvezményes áron vásárolhatók meg a bérletek. További információk a SZIN weboldalán és Facebookján! Az idei fesztiválról írt beszámolónkat itt olvashatod


pop hír dance jótékonyság szin magna cum laude szegedi ifjúsági napok 30Y john newman bagossy brothers company



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása