2019.12.18. 17:00 – Lángoló

Pénteken délig még licitálhattok a Road és az Ibanez Magyarország jótékonysági árverésén

A befolyt összeggel négy alapítvány munkáját támogatja a zenekar

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

segitsunk_egyutt_imi_kadar_road_ibanez.jpg

A Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány munkáját segíthetik mindazok, akik az Ibanez Magyarország és a Road jótékonysági kampányában licitálnak a zenekar gitárosa, Kádár Imi által felajánlott hangszerre. A kezdeményezésben a zenekar minden tagja felajánlott továbbá különféle személyes relikviákat. Molnár Máté énekes többek között a Road 15 válogatáslemezért kapott platinalemezének elárverezésével Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatja, Goya az Egri Markoth Ferenc Kórház Szülészeti Osztályának - A Nők és Magzataik Egészségéért Alapítvány, Szabó Erik dobos pedig a Bethesda Kórház Alapítvány javára ajánlotta fel a befolyó összeget. A licitálás pénteken délig tart, ha valaki szeretne jótékonykodni, olvasson tovább! 

Az Ibanez Magyarország munkatársai a következőket mondták az akcióról: 

Az idén 15 éves Road zenekar gitárosa, Kádár Imi, hivatalos előadónk – az Ibanez Magyarországgal karöltve -  egy Ibanez GRG170DX-BKN elektromos gitárt bocsát jótékonysági árverésre. A befolyt összeggel a Fóti  Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány munkáját szeretnénk támogatni. 

Annak, aki meg szeretné szerezni Imi gitárját – szebbé téve ezzel a gyermekotthon karácsonyát – nem kell mást tennie, mint ellátogatni a Road zenekar Facebook oldalára, ahol az Imi felajánlásáról szóló poszt alatt kommentben licitálnia a hangszerre, 2019. december 20. 12:00 óráig. A gitár mellett a zenekar tagjai által felajánlott személyes relikviákra is licitálhattok! 

Bővebb információ, valamint a zenekar további, aukcióra bocsátott felajánlásai megtalálhatók a ROAD zenekar social felületein. Segítsünk együtt!

További információk az Ibanez weboldalán, Facebookján, valamint a Road Facebook-oldalán és Instagramján!  


árverés magyar rock hír jótékonyság metal road tcr ibanez magyarország



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása