2019.12.29. 12:22 – Lángoló

Jumping Matt és az ő legújabb klipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

combopromopic2019decbig.jpg

Fellépett már a stonesos Bill Wymannel és Tom Jonesszal is, keresztül-kasul bejárta a világot, de legjobban a Muzikum Klubot szereti, meg persze a bulizást és a hajlíthatatlan pozitivizmust. Erről szól Jumping Matt, azaz Pribojszki Mátyás legújabb klipje is.

Hősünk több mint 30 országban koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel csapatával. A rendszeres külföldi turnék, korábbi tagcserék és sok esetben a nehezen kiejthető név miatt a frontember Pribojszki Mátyás úgy döntött, hogy tavaly februártól új névvel, de az utóbbi években már megismert zenekari tagokkal folytatja zenei pályafutását.

A Jumping Matt And His Combo név utal a frontember becenevére, valamint a zenekar egyedi zenei stílusára, ami egészen sajátos, szűk műfaji keretek közé nehezen szorítható, de alapvetően vidám, “west coast jump”, improvizációkkal, blues-zal, nem kevés boogie-woogie-val, archaikus rock and roll elemekkel, a tetejéről meg nem gyakran marad el a soul- és funk-diszítés sem.

A dalról így mesél:

A Poppy Seed Liquor-t egy próba után fel is tudtuk venni Válik László hangmérnök stúdiójában. A keverés és a mastering Amerikában készült a Route 44 Stúdióban, Harry Gale jóvoltából. Ahogy elkészült a szám, tudtam, hogy mindenképp szeretnék videoklipet is forgatni hozzá. Egyeztettünk barátainkkal, Szelei Mónikával, aki a látványért volt felelős, valamint Magyar Balázzsal, aki a korábbi videóinkat is készítette. A mostanit is ő rendezte és vágta, az operatőr Balla Bálint volt, az utómunkálatokat pedig a győri illetőségű Chromeball Stúdió csinálta, Kollár Adrián személyében. A forgatás helyszíne a budapesti Muzikum Klub, ahol minden évben legalább kétszer koncertezünk és jó kapcsolat a klub vezetőivel és a főszervezővel, Kőmíves Andrással is.

Pribojszki így foglalta össze a klip zanzáját:

Élvezzük az élet ízét, pattanjunk fel a székről, hagyjuk a telefonunk nyomkodását, a selfie készítést, és táncoljunk boogie-woogie-t egész éjjel.

Hát akkor rajta!

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


jumping matt and his combo #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása